SPORTURI  »  BOX  »  CORONAVIRUS

VIDEO Floyd Mayweather a participat la o petrecere în plină pandemie de coronavirus și l-a enervat pe primar

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2020 18:20

Floyd Mayweather Jr. (43 de ani) a participat sâmbătă la o petrecere în Scottsdale, Arizona, unde nu s-a respectat nicio măsură de distanțare socială. 

Floyd Mayweather Jr. este recunoscut pentru extravaganțele sale. Legenda boxului l-a enervat însă pe Jim Lane, primarul din Scottsdale. Acesta a ieșit public și i-a mustrat pe petrecăreți, caracterizând imaginile drept „deranjante și lipsite de orice bun simț și spirit civic”.

Au încălcat măsurile de distanțare

„Oamenii trebuie să înțeleagă că individual, fiecare în parte, avem un rol important în respectarea măsurilor de igienă, a celor de distanțare socială. Suntem implicați direct în starea de sănătate a celor din jur, atât cea fizică, cât și cea economică. Virusul se răspândește între oameni. Doar împreună și respectând toate măsurile putem lupta eficient împotriva Covid-19”
- Jim Lane, primar Scottsdale

Citește și alte știri din box:

Mike Tyson, interviu acordat rapperului Lil Wayne: „Am 104 kg și sunt gata de luptă!”. Ce va face cu banii câștigați din următoarele meciuri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează