SPORTURI  »  FORMULA 1  »  ACCIDENT

VIDEO Romain Grosjean, mesaj de pe patul de spital după accidentarea horror suferită la Bahrain: „Fără acel dispozitiv, nu aș fi putut să vorbesc cu voi acum”

Romain Grosjean, la spital // foto: Twitter @ HaasF1Team +39   FOTO
Romain Grosjean, la spital // foto: Twitter @ HaasF1Team

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2020 09:49 / Actualizat luni, 30 noiembrie 2020 10:10

Romain Grosjean (34 de ani), pilotul echipei Haas, a suferit un accident groaznic la Marele Premiu din Bahrain, iar la scurt timp după a dezvăluit cum se simte, direct de pe patul de spital. 

Cursa de la Bahrain, câștigată de Lewis Hamilton, a fost marcată de accidentul teribil al lui Romain Grosjean. În momentul în care s-a ciocnit cu un parapet, mașina pilotului Haas Team a explodat și s-a rupt în două. Grosjean a reușit să iasă din mașină pe propriile-i picioare și a fost transportat de urgență la spital, de unde a transmis un mesaj pentru fanii îngrijorați.

VIDEO Mesajul lui Romain Grosjean, după accidentarea horror de la Bahrain: „Sunt OK, oarecum”

„Salutare tuturor. Voiam să vă spun că sunt OK, bine, oarecum. Vă mulțumesc foarte mult pentru toate mesajele. Dacă nu aveam acel halo (n.r. - dispozitiv de protecție a capului), nu aș fi putut vorbi cu voi acum. În urmă cu câțiva ani nu îmi doream introducerea halo, dar cred că este cel mai bun lucru adăugat în Formula 1. Sper că în curând voi putea să scriu eu, să vă răspund la mesaje și să vă spun cum mai sunt”, a fost mesajul transmis de Grosjean, postat de pagina oficială de Twitter a echipei sale.

Romain Grosjean, accident teribil la Bahrain

Mașina lui Romain Grosjean a luat foc la impactul cu parapetul și a fost nevoie de intervenția ambulanței pentru a-i acorda pilotului primul ajutor. Cursa a fost întreruptă. Pilotul a reușit să iasă singur din incendiu, după ce bolidul s-a rupt pur și simplu în două părți. Grosjean a ajuns la spital cu arsuri pe membre.

+35 FOTO

Sunt recunoscător că Romain e în siguranță. Wow... riscul pe care ni-l asumăm nu e de glumă. Pentru cei care uită că ne putem viața în pericol la fiecare cursă, aveți acest exemplu. Le mulțumesc oamenilor care au reacționat imediat și care l-au scos pe Romain în siguranță
-  Lewis Hamilton

Citește mai multe știri din sporturi:

Statistica spune totul » Mike Tyson, de două ori mai agresiv decât Roy Jones Jr. » „E atât de puternic!”

CAMPIONATUL EUROPEAN DE HANDBAL FEMININ. S-a stabilit lotul pentru Euro 2020 » Care sunt cele patru jucătoare care rămân acasă

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează