SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MARELE PREMIU AL ARABIEI SAUDITE

VIDEO Internetul a luat foc! Tatăl lui Max Verstappen, reacție virală după ce Sergio Perez l-a învins pe fiul său: „Ce atitudine îngrozitoare!”

Jos Verstappen, „poker face” în timpul bucuriei lui Sergio Perez / Captură ESPN +19   FOTO
Jos Verstappen, „poker face” în timpul bucuriei lui Sergio Perez / Captură ESPN

Articol de - Publicat luni, 20 martie 2023 21:38 / Actualizat luni, 20 martie 2023 23:30

Scene deplasate au avut la loc la finalul Marelui Premiu al Arabiei Saudite, desfășurat duminică seara, pe circuitul din Jeddah. Victoria lui Sergio Perez a provocat o reacție mai puțin fair-play a lui Jos Verstappen, tatăl lui Max Verstappen. 

Tatăl campionului en-titre din Formula 1 e aspru criticat pe rețelele de socializare pentru reacția distantă, aproape glacială, pe care a avut-o în momentul în care coechipierul fiului său celebra triumful din Marele Premiu al Arabiei Saudite. 

Tatăl lui Max Verstappen, criticat pentru reacția avută după Marele Premiu din Arabia Saudită

În timp ce Perez sărbătorea zgomotos întâia sa victorie din 2023, iar oamenii din boxa Red Bull se îngrămădeau pentru a-l felicita pe mexican, Jos Verstappen, 51 de ani, la rândul său fost pilot în „Marele Circ”, și-a țintuit privirea în altă direcție și a refuzat să-l felicite, măcar de complezență, pe câștigătorul cursei.

Reacția lui Jos Verstappen i-a scandalizat pe fani, care au comentat pe Twitter atitudinea distantă a tatălui lui Max Verstappen. Câteva dintre ele: 

  • „Jos Verstappen nu merită absolut nimic pe lumea asta! O persoană foarte rea”
  • „Faptul că Jos Verstappen nici măcar nu l-a felicitat pe Sergio Perez demonstrează cu exactitate cât de toxice sunt lucrurile în culisele Red Bull
  • „Jos Verstappen nici măcar nu se preface că ar fi fericit pentru Perez”
  • „E un model groaznic pentru generațiile viitoare. Ce atitudine îngrozitoare în timp ce Sergio sărbătorește victoria! O victorie obținută pentru aceeași echipă la care pilotează și fiul său, care a fost al doilea!”

De altfel, e de notorietate faptul că relația dintre Max Verstappen și Sergio Perez s-a deteriorat progresiv pe durata sezonului trecut, după ce olandezul i-a întors spatele lui „Checo” în momentul în care mexicanul avea nevoie de ajutorul coechipierului său în lupta pentru locul secund în clasamentul piloților.

Directorul Red Bull: „Max și Checo sunt liberi să concureze unul cu altul atât timp cât o fac curat”

Tot creditul pentru echipă, a construit un monopost incredibil. Am văzut și în cursa de aici cum cei doi piloți ai noștri s-au împins unul pe altul. Max a pornit de pe 15 și când nici nu se ajunsese la jumătatea cursei era pe patru. Checo cred că a făcut cea mai bună cursă a lui de când e la noi.

Avem o mașină extraordinară și doi piloți mari. Am discutat înainte de cursă ce se întâmplă și am zis că sunt liberi să concureze unul cu altul atât timp cât o fac curat.

- Christian Horner, director Red Bull

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din Marele Premiu al Arabiei Saudite

Marele Premiu al Arabiei Saudite a fost câștigat de Sergio Perez / foto: Guliver/Getty Images
Marele Premiu al Arabiei Saudite a fost câștigat de Sergio Perez / foto: Guliver/Getty Images
Fernando Alonso / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Fernando Alonso / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Marele Premiu al Arabiei Saudite a fost câștigat de Sergio Perez / foto: Guliver/Getty Images
+15 FOTO

Cursele câștigate de Sergio Perez în carieră

  • 2020, Sakhir (Racing Point)
  • 2021, Azerbaidjan Red Bull
  • 2022, Monaco (Red Bull)
  • 2022, Singapore Red Bull
  • 2023, Arabia Saudită Red Bull

Citește și alte știri din Formula 1: 

Ce s-a întâmplat în cazul lui Fernando Alonso în MP din Arabia Saudită » De ce a fost penalizat la finalul cursei și cum s-a apărat Aston Martin

Lewis Hamilton, înspăimântat după MP din Arabia Saudită: „Red Bull are cea mai rapidă mașină pe care am văzut-o. Nici nu m-am chinuit să-l opresc pe Verstappen”

Marele Premiu al Arabiei Saudite: dublă pentru Red Bull, Sergio Perez reușește prima victorie din 2023! Telenovelă la final: podium refăcut în urma contestației!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
Mazavalt
Mazavalt  •  22 Martie 2023, 16:34

"Scene deplasate"... Tatii schimbati ochelari sau, treci si tu de la plasma la LED 4k. Nu s-a deplasat nimic! Astia sunt jurnalisti baaaai...."Idiocracy" va deveni realitate in 50 de ani

rav410wrc
rav410wrc  •  21 Martie 2023, 22:02
Postat de brujo pe 21 Martie 2023, 18:28

Ce ma ? Nu va mai drogatz ! :)))))))))))) Max si Red Bull omoara F1. probabil definitiv.

DA, mai toate GP-urile de anul trecut au fost sold-out, cu peste 300k de spectatori platitori /weekend, record dupa record, da' tu probabil ca NU prea urmaresti fenomenul !? ;)))

brujo
brujo  •  21 Martie 2023, 18:28
Postat de rav410wrc pe 21 Martie 2023, 14:48

Jos a fost intr-adevar un pilot de pluton al F1 ... Cat despre Max#1, este omul care a schimbat, de unul singur, fata Marelui Circ, dupa anosta era V6 hybrid, in care F1 isi pierduse mult din populatitatea de alta data, datorita asa numitelor "procesiuni" de curse, fara sare si piper, castigate de LH44 !! :((( Stilul de pilotaj si spectacolul creat, de Verstappen, aproape in fiecare Grand Prix, a readus lumea la F1, iar recordurile de audienta din ultimii 2 ani, confirma acest lucru !!

Ce ma ? Nu va mai drogatz ! :)))))))))))) Max si Red Bull omoara F1. probabil definitiv.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close