SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  REACȚIE

Punctul de vedere al tatălui gimnastei Andra Rusu, după ce mai mulți părinți au sărit în apărarea antrenoarei de la CSA Steaua

Tatăl micuței gimnaste susține că scrisoarea în care părinții au sărit în apărarea Adrianei Teocan a fost, de fapt, fabricată
Tatăl micuței gimnaste susține că scrisoarea în care părinții au sărit în apărarea Adrianei Teocan a fost, de fapt, fabricată

Articol de GSP - Publicat joi, 08 aprilie 2021 14:09 / Actualizat joi, 08 aprilie 2021 14:46

Tatăl Andrei Rusu, gimnasta legitimată la CSA Steaua care a dezvăluit că a avut de suferit din cauza comportamentului antrenoarei Adriana Teocan, a oferit un nou punct de vedere, după ce un grup de părinți s-a solidarizat cu antrenoarea vizată de acuzații.

  • Context: Gazeta Sporturilor a publicat luni un material amplu, de patru pagini, în care părinții Andrei Ioana Rusu, sportivă la secția de gimnastică ritmică de la Steaua, spun că antrenoarea Adriana Teocan încasa bani negri în clubul Armatei și că le aplica pedepse crude fetițelor.
  • O altă afirmație gravă îl vizează pe iubitul antrenoarei, care le-ar fi „atins fizic pe copile sub pretextul corectării pozițiilor de gimnastică” Toate acuzațiile sunt oficiale, în memorii către CSA Steaua și MTS, plus plângeri penale la Poliție și Parchet Clubul MApN a suspendat activitatea secției și a concediat- o pe Teocan. 

Tatăl micuței gimnaste susține că scrisoarea în care părinții au sărit în apărarea Adrianei Teocan a fost, de fapt, fabricată de antrenoare, nicidecum de părinți ai fetelor legitimate la CSA Steaua. 

Mai mult, Nicolae Rusu a mai afirmat că, după ce Gazeta Sporturilor a publicat cazul fiicei sale, atât el, cât și Andrea Rusu au primit mesaje de intimidare.

Punctul de vedere emis de Nicolae, tatăl Andrei Rusu

Punctul de vedere al tatălui gimnastei Andra Rusu, după ce mai mulți părinți au sărit în apărarea antrenoarei de la CSA Steaua

CV Andra Rusu

  • împlinește 12 ani pe 27 aprilie 
  • a început gimnastica ritmică de la 4 ani și jumătate
    Printre premiile câștigate:
  • locul 1 la Trofeul Sportul Studențesc (România, 2016)
  • locul 1 la Danube's Little Stars (Bulgaria, 2017) 
  • locul 1 la Cupa Toamnei (România, 2017) 
  • locul 1 la Cupa "Pro Aktiv" (România, 2017) 
  • locul 1 la Cupa "Pro Ritmic" (România, 2018) 
  • locul 1 la Cupa Unirii Centenar (România, 2018) 
  • locul 1 la Campionatul Național (România, 2018) 
  • locul 1 la Cupa "Dako Sport" (România, 2018)

VIDEO Probleme la secția de gimnastică ritmică a CSA Steaua! Andra Rusu: „M-am simțit umilită”

Citește și alte știri despre acest subiect: 

EXCLUSIV GSP Acuzații incredibile la CSA Steaua » „Jigniri, pedepse extreme, bani fără chitanțe, atingeri dubioase”

CSA Steaua a reacționat după dezvăluirile GSP » Care sunt concluziile după discuțiile cu mai mulți părinți + dreptul la replică al acestora

VIDEO EXCLUSIV Dezvăluiri crunte despre antrenoarea de la CSA Steaua: „Țipa, ne trăgea de păr! M-am antrenat pe preș” + acuze la adresa iubitului ei: „Le gâdila pe fetițe unde nu trebuia”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
sibelius
sibelius  •  08 Aprilie 2021, 19:44
Postat de cirus11 pe 08 Aprilie 2021, 15:23

Intotdeauna dar INTOTDEAUNA se intampla asa, se gasesc parinti sa apere pe cei mai abuzivi si incompetenti profesori/antrenori. Din moment ce conceptul de solidaritate, de comunitate, a murit complet odata cu venirea comunistilor nici nu e de mirare... Adica ce conteaza ca un profesor persecuta 5-10% dintre copii daca se comporta bine cu restul? Asta e mentalitatea pt multi, daca nu sunt afectati direct nu doar ca inchid ochii dar se transforma ei insisi in abuzatori.

E valabil si reversul. Apar intotdeaua frustrati care pozeaza in victime.

883135188391540
Popa Corneliu  •  08 Aprilie 2021, 16:50

Dar sala de antrenament nu este prevăzută cu cameră video? Sau de ce nu demarează redacția o anchetă printre părinți? Pentru că dacă este așa cum declară părinții gimnastei Rusu, nu-i în regulă, dar dacă din declarațiile celorlalți părinți reies cu totul alte atitudini, înseamnă ca părinții gimnastei Rusu denaturează și exagerează! Demersul jurnalistic trebuie să continuie și cu declarațiile antrenorilor și a celorlalți părinți!

1055832577830821
Mircea Gabriel Bleoca  •  08 Aprilie 2021, 16:45

Ce au făcut ceilalți părinți seamănă a sindromul Stockholm!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează