SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Dezvăluiri crunte despre antrenoarea de la CSA Steaua: „Țipa, ne trăgea de păr! M-am antrenat pe preș” + acuze la adresa iubitului ei: „Le gâdila pe fetițe unde nu trebuia”

Andra Ioana Rusu, alături de mama ei, la GSP LIVE
Andra Ioana Rusu, alături de mama ei, la GSP LIVE

Articol de GSP - Publicat luni, 05 aprilie 2021 10:23 / Actualizat luni, 05 aprilie 2021 11:40

Gazeta Sporturilor a publicat azi un material amplu, de patru pagini, în care părinții Andrei Ioana Rusu, sportivă la secția de gimnastică ritmică de la Steaua, spun că antrenoarea Adriana Teocan încasa bani negri în clubul Armatei și că le aplica pedepse crude fetițelor.

Familia Rusu a fost invitată azi la GSP LIVE, iar Andra a povestit ce probleme a avut cu antrenoarea Teocan, dezvăluie că și-a rupt degetul din cauza antrenamentelor și că a fost abuzată fizic și verbal.

VIDEO Andra Rusu: „M-am simțit umilită”

„După scandalul dintre mama și antrenoare, când am intrat în sală și am început antrenamentul Adriana m-a ignorat, iar Daniel s-a uitat foarte urât la mine. Nicio fetiță nu mă lăsa să mă antrenez pe covor, m-am antrenat pe preș! La intrare în sală nu m-au lăsat să mă antrenez pe covor, ci lângă. N-am avut voie pe covor! Unele dintre fete, da, mă priveau cu ostilitate”, a spus Andra la GSP LIVE. 

„Daniel (n.r- iubitul Adrianei Teocan) stătea acolo, pe unele le mai gâdila. Păi, venea la ele și se juca cu ele și le gâdila prin locurile prin care nu trebuia să o facă! Se mai juca cu ele. Cu mine nu! Unora, printre care și mie, ne mai arăta ce trebuie să facem!  Am rămas o dată singure cu el, când Adriana Teocan era plecată cu alte fete mai mari la un concurs. Ne-a arătat ce trebuie să facem.
- Andra Rusu

Andra Rusu: „Adriana Teocan țipa și ne trăgea de păr”

„Ea țipa foarte tare la noi, ne scotea din sală, ne trăgea de păr. Ne pedepsea făcând o pregătire fizică foarte dură!  De exemplu, săream de pe o parte pe alta a băncii, iar din cauza acestei pregătiri am făcut vânătăi, iar o colegă și-a rupt degetul. Săream cât voia ea. Dacă ne opream, ne punea să facem de la început.

Eu mi-am rupt degetul sărind cu sacii! Făceam cât voia ea, dacă făceam incorect ne punea să o luăm de la început. Dacă se sătura, ne scotea din sală! M-a pus să fac o răsturnare lentă și să fac exerciții și să număr pașii. Ea a spus că nu fac bine și că s-a săturat. Mi-a spus să ies din sală, să îi prezint scuze și că m-am comportat urât. 

Când nu era pandemia de COVID m-a scos din sală. Eu plângeam în hol, a venit și m-a luat de coc, a zis că trebuie să îmi fie rușine și că m-am comportat urât. Da, de multe ori. Pe toate fetițele (n.r- întrebată dacă a fost înjurată sau i s-a vorbit vulgar)”, a mai declarat Andra.

Citește și: 

Acuzații incredibile la CSA Steaua » „Jigniri, pedepse extreme, bani fără chitanțe, atingeri dubioase”

Calvarul trăit de Nadia Comăneci și colegele sale: „Bătute până la hemoragii nazale! Făcute vaci, imbecile, grăsimi plutitoare”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
robotzel
robotzel  •  05 Aprilie 2021, 13:09

hai talpane sari putin cu un proces pe aici ... i*** cum a putut sa spuna asa ceva despre cineva de la CSA? Hai talpane!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

raikkonen79
raikkonen79  •  05 Aprilie 2021, 12:41
Postat de observator_federal pe 05 Aprilie 2021, 12:18

Dennis a jucat ultimele 3 meciuri câte 90 de minute - se pare că el este o soluție ”de durată” pentru Parma. Mihăilă nu face ”o bună impresie” precum Man ci uluiește practic adversarii (și spectatorii, și presa - cu comentarii elogioase la adresa lui și nu doar de complezență față de suma de transfer)... hai că nu are rost să-ți mai dau lămuriri, ești mai ”obosit” decât fecesebiștii rătăciți pe la loturi...

Am fost putin rautacios, doar pt ca dumneata ai o problema cu tot ce nu-i oltenesc ***d pe Dennis, de parca venise sa-l dea afara din Italia pe oltean. Nu-mi displace pustiu' dar nu e ce credeti voi ca e. E net inferior tehnic si nu se adapteaza in jocul colectiv. E o sageata......cand ai nevoie de un finish la sprint. Viteza e a lui dar e cam haotic si nu prea intra in combinatii. E perfect pt statutul de rezerva proaspata de la care poti astepta ceva in ultimele 15-30 minute.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua_adevarata
steaua_adevarata  •  05 Aprilie 2021, 12:31
Postat de manutd.steaua pe 05 Aprilie 2021, 12:27

Prost si n-am spus chiar tot,ca ar mai fi!

Alt gigist extrem de prost.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează