SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  OCTAVIAN BELLU LA 70 DE ANI

VIDEO. EXCLUSIV Mesajul Nadiei Comăneci pentru Octavian Bellu: „Să rămâi cu aceste calități superbe pe care le ai”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2021 11:33 / Actualizat miercuri, 17 februarie 2021 12:26

Ediție specială a Gazetei Sporturilor, astăzi, în ziua în care Octavian Bellu împlinește 70 de ani. Supliment de 6 pagini acum la chioșcuri și pe platforma digitală - AICI. Citește un interviu-eveniment cu cel mai medaliat antrenor din istoria sportului mondial! 

Nadia Comăneci şi Octavian Bellu se cunosc din anii '80 din sălile de gimnastică. Din SUA, Nadia nu a ratat ocazia de a transmite o urare din suflet către marele antrenor. Marea campioană i-a făcut o urare sinceră lui Belu, la împlinirea a 70 de ani.

VIDEO Nadia Comăneci, mesaj pentru Octavian Bellu

„Dragă Tavi, îți transmit de departe, din Oklahoma, la mulți ani, sănătate, mulți ani frumoși de acum înainte, să rămâi cu aceste calități superbe pe care le ai: prietenie, loialitate și respect”, a fost mesajul Nadiei pentru Bellu.

+19 FOTO

Gimnasticii ori te dedici total, ori deloc! E o activitate care te absoarbe și te consumă sută la sută. În momentul în care intri în sală, un lucru care mi-a adus succes, dar mi-a adus și multe neîmpliniri, nu mai exista nimic altceva. Când m-am apucat de gimnastică, ea a devenit prioritară, altceva era în planul secund, inclusiv familia, copilul. Eram atât de prins...
- Octavian Bellu

Citește mai multe știri despre Octavian Bellu: 

Octavian Bellu la 70 de ani » Interviu-eveniment cu cel mai medaliat antrenor din istoria sportului mondial: „Tot ce am și tot ce n-am datorez gimnasticii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează