SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  OCTAVIAN BELLU LA 70 DE ANI

EXCLUSIV. Octavian Bellu dezvăluie, la 70 de ani, care e cel mai mare câștig al carierei

FOTO: Raed Krishan +23   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 17 februarie 2021 12:43 / Actualizat miercuri, 17 februarie 2021 13:22

Ediție specială a Gazetei Sporturilor, astăzi, în ziua în care Octavian Bellu împlinește 70 de ani. Supliment de 6 pagini acum la chioșcuri și pe platforma digitală. În interviul-eveniment care poate fi citit AICI, cel mai medaliat antrenor din istoria sportului mondial a dezvăluit care este marele câștig al carierei sale.

Octavian Bellu spune în interviul GSP că, după toate medaliile obținute în carieră, cel mai mare câștig este relația pe care o are cu gimnastele pe care le-a pregătit.

„Acești copii pe care i-am văzut evoluând și pe care i-am urmărit și după. Noi avem o relație extraordinară cu acești copii, așa le zic și acum, deși au la rândul lor copii. Pentru mine, acesta este cel mai mare câștig: am niște oameni cu care îmi place să mă întâlnesc oricând.

Să ne aducem aminte de lucruri amuzante, am trecut prin niște lucruri foarte grele, fiecare își amintește cât de greu a fost, dar noi ne păstrăm în zona aceea. Suntem într-o familie în care fiecare se bucură că-l vede pe celălalt”, a spus Octavian Bellu pentru Gazeta Sporturilor.

Mă amuz când îmi amintesc cum se refereau la rezultatele noastre: România a ieșit campioană mondială, apoi și-a păstrat titlul. Când s-a luat a cincea medalie de aur consecutivă a apărut «Așa cum era de așteptat, România a cucerit aurul mondial». Cum era de așteptat, că nu concuram singuri. De aici și așteptările mari, dar și deziluziile mari 
- Octavian Bellu 

VIDEO Octavian Bellu a împlinit 70 de ani

Citește mai multe știri din ediția specială a Gazetei Sporturilor, dedicată lui Octavian Belu:

EXCLUSIV Mesajul Nadiei Comăneci pentru Octavian Bellu: „Să rămâi cu aceste calități superbe pe care le ai”

Interviu-eveniment cu cel mai medaliat antrenor din istoria sportului mondial: „Tot ce am și tot ce n-am datorez gimnasticii”

Gimnastele care au lucrat cu Octavian Bellu vorbesc despre clipele care le-au marcat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dragos_chiva
dragos_chiva  •  17 Februarie 2021, 13:57

Un interviu extrem de interesant. Spre rușinea mea nu am știut că este cel mai medaliat antrenor la nivel mondial. Mulțumesc GSP.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează