SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - RAPID

VIDEO CSM București - Rapid, derby fără granițe: „Sunt convins că multă lume din Europa s-a uitat!” » Ce au declarat Adi Vasile și Carlos Viver

CSM București a învins-o pe Rapid, scor 27-26, în derby-ul rundei cu numărul 14 din Liga Națională de handbal feminin. Antrenorii Adrian Vasile (40 de ani) și Carlos Viver (49 de ani) au comentat spectacol din sala Polivalentă. +34   FOTO
CSM București a învins-o pe Rapid, scor 27-26, în derby-ul rundei cu numărul 14 din Liga Națională de handbal feminin. Antrenorii Adrian Vasile (40 de ani) și Carlos Viver (49 de ani) au comentat spectacol din sala Polivalentă.

Articol de , , , - Publicat luni, 30 ianuarie 2023 19:38 / Actualizat luni, 30 ianuarie 2023 20:31

CSM București a învins-o pe Rapid, scor 27-26, în derby-ul rundei cu numărul 14 din Liga Națională de handbal feminin. Antrenorii Adrian Vasile (40 de ani) și Carlos Viver (49 de ani) au comentat spectacolul din sala Polivalentă. 

Cel mai tare derby al sportului românesc a strâns 4.500 de oameni în Polivalenta bucureșteană. Adrian Vasile este sigur că și fanii handbalului din Europa au stat cu ochii pe meci. 

VIDEO. Adrian Vasile, după derby-ul câștigat împotriva Rapidului: „Multă lume din Europa s-a uitat la meci”

„Mă așteptam să fie pe cât de greu a fost, cred că ambele echipe vin după o perioadă cu meciuri extrem de multe și asta se vede. Fiecare a arătat un nivel de oboseală fizic, cât și mental, pe anumite decizii.

E cumva normal, pentru că inclusiv acel European a pus multă presiune pe jucătoare. Mă bucur că am putut să gestionăm niște momente în repriza a doua, în apărare. Am înțeles cum să câștigăm anumite detalii ca să le punem sub presiune. 

O echipă a Rapidului care este foarte bună, chiar în ultimul moment al unui atas. Sunt experte în chestia asta. Cred că ne-am forțat unii pe alții. A fost un spectacol frumos și în teren, dar și în tribună. Sunt ferm convins că multă lume din Europa s-a uitat le meci!

O să spun că lupta pentru titlu s-a terminat când suntem și matematic. În niciun caz acest avans pe care îl avem nu o să ne relaxeze, pentru că avem și maturitatea și valoarea să știm că nu e gata. 

Un lucru pe care mi-l doresc în continuare este sănătatea jucătoarelor, pentru că sănătatea și prospețimea vor conta fantastic până la final”, a spus Adrian Vasile. 

Carlos Viver, după eșecul cu CSM: „Suntem aproape să scoatem un rezultat bun cu CSM”

„Trebuie să învățăm cum să jucăm aceste minute decisive. CSM are multă experiență în astfel de partide. Nivelul echipei este unul ridicat, dar trebuie să învățăm să jucăm aceste ultime minute. Cred că suntem aproape să scoatem rezultate bune contra celor de la CSM. 

Cred că în această sală și împotriva celor de la CSM se pot pierde meciuri. Nu sunt supărat, nici furios. Echipa face partide bune, jucăm bine. Până la urmă, CSM are un sezon extrem de bun, am jucat pe terenul lor, am fost în joc până în ultimul moment. 

Va depinde de echipele care vor lupta contra CSM-ului de acum încolo. Singurul pas greșit al lor a fost egalul din prima etapă cu noi. E o rivală puternică. 

Acum totul s-a terminat, trebuie să ne concentrăm pe partida cu Metz. Noi trebuie să ne luptăm apoi să ne păstrăm locul al doilea și să ținem cât mai aproape de CSM”, a spus și Carlos Viver. 

VIDEO. Lorena Ostase, declarații după înfrângerea cu CSM București: „Sperăm până la final”

Citește și alte știri din handbal:

Ordinul Ministerului Sportului, interpretat diferit în handbal, baschet și volei: „Fetele nu plătesc amenzi, băieții da!”
ORDINUL 40
Ordinul Ministerului Sportului, interpretat diferit în handbal, baschet și volei: „Fetele nu plătesc amenzi, băieții da!”
Danemarca a rescris istoria! E campioană mondială pentru a treia oară consecutiv și atacă poziția României
CM masculin
Danemarca a rescris istoria! E campioană mondială pentru a treia oară consecutiv și atacă poziția României

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ceaiuri
ceaiuri  •  30 Ianuarie 2023, 23:42

Vasile ramane un mare optimist(cred ca se referea la romanii din diaspora)daca nu are noroc in sferturi sa joace tot cu Rapid(pb ca vor fluirera 2 arbitri straini)semifinala o pot vedea la tv,armanda spaniola in frunte cu Viver ,comandant( total neinspirat)naufragiaza dramatic(nici un egal nu ii ajuta), ibericele au jucat f slab 4goluri ,mai putin decat Badea,Polman de nerecunoscut,daca nu inveteaza ceva cu Metz prind optimile,dar se poate concentra pt castigarea cupei(daca inving csm)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează