SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA ROMÂNIEI

CSM București și Rapid, adversare din nou » Când are loc duelul de foc din Cupa României

Articol de - Publicat sambata, 21 ianuarie 2023 08:56 / Actualizat sambata, 21 ianuarie 2023 09:09

Rapid și CSM București se vor întâlni pentru a patra oară în acest sezon. Cele două vor juca în optimile Cupei României în 23 februarie, într-o singură manșă, în sala Polivalentă.

Tragerea la sorți a optimilor de finală ale Cupei României, desfășurată la sediul FRH, a adus față în față din nou pe CSM București și Rapid. 

Modul de executare a fost următorul: într-un bol erau 16 bilete cu numere de la 1-16, iar tragerea la sorți s-a făcut conform cu clasamentele din sezonul trecut al Ligii și al Diviziei A. 

Bombă! Doi arbitri români, suspectați că au ARANJAT un meci în preliminariile European League » Concluziile șocante ale specialiștilor: „N-am mai văzut niciodată așa ceva! 100% a fost trucat pentru pariuri”
MECIURI TRUCATE
Bombă! Doi arbitri români, suspectați că au ARANJAT un meci în preliminariile European League » Concluziile șocante ale specialiștilor: „N-am mai văzut niciodată așa ceva! 100% a fost trucat pentru pariuri”

Numerele au fost scoase din bol de reprezentanții cluburilor, primele care au extras fiind echipele clasate anul trecut în ligă pe locurile 1-5 și care au fost cap de serie în turul 1.

Chiar CSM București și Rapid au decis

Apoi formațiile au fost împerecheate conform tabelei Berger: 1-16, 2-15, 3-14, 4-13, 5-12, 6-11, 7-10, 8-9. Pentru Rapid, Florin Ciupitu a tras numărul 9, iar imediat după, Cristina Vărzaru a primit 8 pentru CSM București, pecetluind astfel o nouă înfruntare între cele două echipe.

Alte două „optimi" foarte tari sunt partidele Gloria Bistrița – SCM Râmnicu Vâlcea și Dunărea Brăila - Gloria Buzău.

Programul partidelor din „optimile" Cupei României la handbal feminin:

  • CSM București – Rapid
  • Gloria Bistrița – SCM Râmnicu Vâlcea
  • Dunărea Brăila – Gloria Buzău
  • Activ Ploiești - Dacia Mioveni
  • Știința București – ACS "Liviu Rebreanu" Turda
  • Corona Brașov – CSM Galați
  • CSM Tg Jiu – Măgura Cisnădie
  • CSM Slatina – CSM Roman

Citește și: 

Se despart în vară » Internaționalul Vali Ghionea va pleca de la Dinamo, iar campioana României i-a găsit deja înlocuitor

3 transferuri dintr-un foc! O altă echipă se întărește pentru duelurile cu CSM București și Rapid

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează