SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM RM. VÂLCEA

CSM RM. VÂLCEA // Marta Batinovici, entuziasmată după victoria cu Krim Ljubljana: „Echipa joacă din ce în ce mai bine”

Articol de - Publicat duminica, 26 ianuarie 2020 17:56

Marta Batinovici explică de ce Vâlcea joacă mult mai bine în ultimul timp și ce speranțe are de la echipă în Main Round, după victoria cu Krim Ljubljana, scor 31-16.

Portarul lui SCM Rm. Vâlcea, Marta Batinovici, a avut sâmbătă seara o evoluție foarte bună. Și apărarea din fața sa a jucat la cote înalte, iar asta s-a văzut prin numărul mic de goluri primite de Vâlcea.

"Sunt foarte fericită, am câștigat la o diferență la care nimeni nu se gândea. Am mare încredere în echipa mea, putem juca și mai bine decât atât. Important e că toate fetele au jucat, atmosfera e foarte bună și fiecare meci îl jucăm la victorie", a declarat Marta.

Portarul naționalei Muntenegrului e încrezătoare și crede că echipa se poate califica și în sferturile de finală. "Multe din jucătoare evoluează acum pentru prima dată în Liga Campionilor, iar acest lucru s-a văzut în evoluțiile din prima grupă. Încercăm acum să remediem greșelile făcute și să ne calificăm mai departe. Acum poate nu mai avem nici așa de mare presiune, ne-am îndeplinit obiectivul din Liga Campionilor. Sigur că ne dorim să ajungem în "sferturi", vom juca până la capăt, pas cu pas, meci cu meci", a adăugat Marta.
 

E gata de următoarele bătălii din Ligă, mai ales că simte că echipa e pe o pantă ascendentă. "Mergem la Savehof să câștigăm, o putem face. Apoi, abia aștept să jucăm cu Gyor la Vâlcea. Am arătat că în fața fanilor noștri am jucat de la egal la egal cu Brest, cu Buducnost. O putem face și cu Gyor. Cine nu are vise, cine nu e încrezător în forțele sale nu are ce căuta în sport", a încheiat Marta.

Clasament Grupa 2

1. Gyor4m135-978p
2. Brest4m130-1078p
3. Buducnost5m134-1216p
4. SCM RM. VÂLCEA5m117-1232p
5. Savehof5m124-1522p
6. Krim Ljubljana5m114-1442p

Citește și:

Ca un tăvălug! Campioana României, debut entuziasmant în grupele principale

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează