SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM HANDBAL

Danemarca-Olanda 27-24 // Luptă aprigă în Main Round: danezele continuă să spere la turneele preolimpice după victoria de azi cu Olanda

Articol de - Publicat luni, 09 decembrie 2019 14:01

CM HANDBAL, DANEMARCA - OLANDA 27-24 // „Lalelele” sunt de nerecunoscut și au pierdut al doilea joc în Main Round. O grupă extrem de echilibrată în care bătălia pentru primele patru locuri e incredibilă. 

Bătălia pentru turneele preolimpice e una dusă la baionetă în Grupa I Principală a Mondialului de la Kumamoto. Danemarca a învins Olanda, 27-24 și nordicele încă mai speră să prindă cel puțin locul 4 în grupă. 

Echipa lui Klavs Brun Jorgensen s-a bucurat din nou de prestație incredibilă, în poartă, a căpitanului Sandra Toft, goalkeeperul care a avut 20 de parade în meci și un procentaj de 45%! Este a treia oară în meciurile Danemarcei în care Toft primește titlul de MVP la acest Mondial.  

Danezele au condus de la un capăt la altul în fața unor olandeze care parcă au obosit. Deși au venit cu maximum de puncte din grupa principală, după ce au învins chiar Norvegia,„lalalele„ și-au pierdut strălucirea. 

Au pierdut cu Germania, acum cu Danemarca, iar semifinalele s-au îndepărtat mult. Mai speră, mai degrabă, la un loc care să le trimită la turneele preolimpice din luna martie 2020.  

Olanda a avut doar 46% procentaj de reușită al acțiunilor, față de 59% Danemarca. În ultimele meciuri din grupă, Danemarca va întâlni Serbia, iar Olanda va juca împotriva Coreei de Sud.

Clasament Grupa I Principală:

Danemarca-Olanda 27-24 // Luptă aprigă în Main Round: danezele continuă să spere la turneele preolimpice după victoria de azi cu Olanda

(Sursă foto: IHF)

Vezi și: 

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // EXCLUSIV VIDEO Laura Pristăviţa trage un semnal de alarmă privind ce s-a întâmplat cu fetele de la Braşov: "Cazul Corona trebuie să ne pună în gardă!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
849116668469409
Andrei Kolozsi  •  09 Decembrie 2019, 15:33

Olanda daca bate Coreea , e in semifinale in orice varianta care s-ar intampla in celelalte meciuri ! Norvegia sau Germania este sigur in semifinale iar Serbia si daca bate tot nu o mai poate depasi pe Olanda ( atat golaverajul cat si meciul direct ii este potrivnic ) Deci Olanda trebuie doar sa bata Coreea ..ceea ce e aproape sigur . Astept sa ma contrazica autorul articolului ...care scrie ca Olanda nu prea mai are sanse la semifinale ! Ba are...100% ..daca bate Coreea ..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează