SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Daria Bucur: „Aștept de 11 luni să joc! E o victorie specială pentru mine”

Daria Bucur a marcat un gol în meciul cu Slatina FOTO SCM Rm. Vâlcea
Daria Bucur a marcat un gol în meciul cu Slatina FOTO SCM Rm. Vâlcea

Articol de - Publicat joi, 29 octombrie 2020 18:01 / Actualizat joi, 29 octombrie 2020 19:10

Daria Bucur a făcut parte din lotul Corona, fiind între cele 17 jucătoare suspendate pentru tratamentul cu laser intravenos. A ajuns la Vâlcea după aproape un an de pauză, iar azi a debutat în victoria 28-25 cu Slatina

În momentul în care a fost suspendată, în noiembrie 2019, Daria Bucur era în vârf. Ajunsese la lotul național al României și se pregătea de Mondialul din Japonia. A fost practică dată jos, de pe scara avionului. 11 luni nu a avut voie să se pregătească alături de nicio altă echipă. 

A alergat de una singură prin parcuri. Când a venit oferta de la Vâlcea, a spus imediat ”DA”. Își dorea să se întoarcă pe teren. A atras-o mirajul Ligii Campionilor, tradiția unui loc care îi era familiar din cantonamentele cu echipa națională de tineret.

Azi, în etapa a doua a Ligii Naționale, a debutat în tricoul cu numărul 18. ”Am avut emoții, dar au fost constructive. Mă bucur că am redebutat în Liga Națională cu o victorie. E o victorie specială, obținută în condiții speciale. Îmi felicit echipa pentru modul cum ne-am prezentat, indiferent de problemele avute ne-am urmat calea. Sunt sigură că o să fie bine în viitor”, spune Daria (22 de ani).

Interul dreapta a jucat în poziția de extremă pentru că Vâlcea nu mai are nicio jucătoare pe acest post. ”Nu mă descurc eu de pe extremă, dar încerc să mă obișnuiesc”. Mobilizarea a fost exemplară în meciul de ieri, știau că va fi greu în condițiile în care sunt doar 11 fete pe foaia de joc. ”Pe teren jucăm tot 7 contra 7! Eram conștiente de dificultatea acestui turneu, am încercat să ne pregătim cât mai bine. Vâlcea rămâne o echipă puternică, indiferent câte fete vor fi pe bancă”, a încheiat Daria.

SCM Rm. Vâlcea - CSM Slatina 28-25. Vâlcea, emoții mari cu Slatina. Victorie cu trei jucătoare de 18 ani pe teren!

EXCLUSIV Situație dramatică la SCM Rm. Vâlcea! Antrenorul Florentin Pera are doar 9 jucătoare pentru turneul de la Sf. Gheorghe!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează