SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO

Dinamo și restul lumii » Campioana României a făcut cele mai tari transferuri în intersezon

Articol de - Publicat sambata, 24 august 2019 14:28

Campioana Dinamo a făcut cele mai sonore transferuri în intersezon și pare că se detașează mai clar ca oricând de restul competitoarelor din liga națională de handbal masculin.

Campioana Dinamo București va întâlni în Supercupa României pe Poli Timișoara, deținătoarea Cupei României. Cele două echipe vin de pe poziții diametral opuse. Bănățenii au făcut doar patru transferuri în intersezon, aducându-i pe Șomlea, portarul Stelei, Mohsen Babasafari, Robert Năstăsie și Bogdan Baican. Au pierdut, în schimb, o piesă importantă, pe Milos Orbovici.  

De partea cealaltă, Dinamo a transferat cinci „stranieri” importanți: egipteanul Mamdouh Shebib, sârbul Stefan Vujici, brazilianul Raul Nantes Campos, ungurul Iman Jamali, dar și românii Călin Hossu și Alexandru Asoltanei. 

Campioana are un lot cu care atacă ediția viitoare a Ligii Campionilor, acolo unde are ca obiectiv trecerea de prima fază a grupelor și ajungerea în „optimi”.  

Nașii „câinilor”

Dinamoviștii nu au însă amintiri plăcute în fața timișorenilor. Sezonul trecut, Poli i-a bătut de două ori, atât la București, cât și pe Bega. „Nu ne e teamă de Timișoara, dar trebuie să recunosc că anul trecut, în cele două meciuri pe care le-am jucat cu ei, ne-au bătut. Sper ca în acest sezon să începem cu o victorie în fața Timișoarei”, a declarat antrenorul lui Dinamo, Constantin Ștefan.  

Dinamo e deținătoarea Supercupei și are două astfel de trofee în vitrină. Poli Timișoara e în fața unei premiere. 

„Ne așteaptă două meciuri foarte dificile într-un interval de doar 3 zile, cu Dinamo în Supercupă și miercuri, 28 august, la Steaua. Prima etapă trebuia să o jucăm în 29 august. E un pic mai dur pentru noi, să jucăm două meciuri atât de tari în trei zile” - Pero Milosevici, antrenor Poli Timișoara 

„Dacă ne uităm la loturi, Dinamo e favorită. Dar Timișoara are în componență jucători foarte valoroși, de echipă națională, care pot decide rezultatul. Dacă jucătorii mei vor juca la un potențial bun, cu siguranță vom câștiga Supercupa" - Constantin Ștefan, antrenor Dinamo  

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează