SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO

Dinamo bifează două transferuri de top: un jucător de la Barcelona + portarul naționalei României

Dinamo l-a transferat pe sârbul Aleksandar Cenic de la Barcelona. Foto: FC Barcelona
Dinamo l-a transferat pe sârbul Aleksandar Cenic de la Barcelona. Foto: FC Barcelona

Articol de - Publicat vineri, 02 iunie 2023 18:33 / Actualizat vineri, 02 iunie 2023 18:39

Dinamo l-a transferat pe sârbul Aleksandar Cenic, 20 de ani, de la Barcelona și pe portarul naționalei României, Ionuț Iancu, 29 de ani.

În așteptarea Final Four-ului Ligii Campionilor din 17-18 iunie, după care Dinamo va mai anunța cel puțin un transfer, campionii au obținut semnătura interului dreapta sârb, Aleksandar Cenic.

Aleksandar Cenic lasă Barcelona pentru Dinamo

Sârbul în vârstă de 20 de ani are o înălțime de 2,04 metri și s-a pregătit la Barcelona în ultimele două sezoane, dar fiind pe post cu Dika Mem și Melvin Richardson, a acceptat oferta clubului bucureștean.

Cenic a semnat pe un an cu Dinamo, cu drept de prelungire încă un sezon. Interul sârb s-a format la Partizan Belgrad și în ultimii 2 ani a jucat pentru Barcelona B.

Pe lângă Cenic, Dinamo are în lot acum încă 3 interi dreapta: Humet, Gurbindo și Kasparek. Dintre aceștia, unul va pleca, Eduardo Gurbindo cel mai probabil, spaniolul având probleme cu spatele aproape întreg sezonul recent încheiat.

Dinamo bifează două transferuri de top: un jucător de la Barcelona + portarul naționalei României
Aleksandar Cenic

Iancu va fi „dulău”!

În așteptarea rezolvării transferului portarului Vladimir Ciupara de la Veszprem, Dinamo și-a asigurat serviciile internaționalului român Ionuț Iancu, de la Steaua. Acesta va juca la Dinamo din 2024, cu care a semnat un contract pe 2 ani. Dinamo a dorit să-l transfere pe Iancu încă din această vară, dar steliștii s-au opus, deoarece portarul mai are contract cu roș-albaștrii încă un sezon.

Ionuț Iancu este din Ploiești, are 29 de ani, 1,92 metri, este portarul titular al României și a jucat la CSM București, Tatabanya, CSM Constanța și Steaua.

Dinamo bifează două transferuri de top: un jucător de la Barcelona + portarul naționalei României
Ionuț Iancu

Citește mai multe știri din handbal:

Pretenții europene » Analiza unui sezon dominat de CSM București în Liga Florilor

FRH recunoaște că s-a făcut de râs! De ce a fost anunțată o altă echipă că va juca în Liga Campionilor + Primarul ceruse deja bani pentru transferuri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
creeperno534
creeperno534  •  02 Iunie 2023, 22:44

Stai linistit ca vor reveni vremurile bune si in fotbal

rocky3
rocky3  •  02 Iunie 2023, 19:10

Am crezut că Burcă a transferat de la Barca...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează