SPORTURI  »  HANDBAL  »  ABUZ

„Sunt mizerii ale unor frustrați!” » Gheorghe Tadici, iureș după noile acuzații: „Vrem antrenori-roboţi care n-au voie să le zică nimic jucătoarelor?!”

Gheorghe Tadici, foto: Imago
Gheorghe Tadici, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 25 noiembrie 2021 13:53 / Actualizat joi, 25 noiembrie 2021 14:02

Gheorghe Tadici a răbufnit într-un interviu împotriva celor care îl acuză de duritate excesivă în felul în care își tratează jucătoarele de handbal de la HC Zalău. 

  • CONTEXT: Tadici a avut o nouă ieșire necontrolată. Episodul s-a petrecut în timpul meciului jucat pe 18 noiembrie și câștigat de HC Zalău cu CSM Rm Vâlcea, 21-20.
  • Gheorghe Tadici are o ieșire nervoasă la adresa Alexandrei Vrabie (extremă, 21 de ani), care tocmai fusese eliminată, la scorul de 9-9. 
  • Antrenorul o apucă de braț, o ceartă, iar apoi o bruschează și o îmbrâncește spre banca de rezerve, se poate vedea în imaginile TVR postate pe Facebook de contul neoficial „Handbal Feminin”. 
Norvegienii cer excluderea lui Tadici din handbal, după derapajul de la ultimul meci: „Scandalos!”
RECIDIVĂ
Norvegienii cer excluderea lui Tadici din handbal, după derapajul de la ultimul meci: „Scandalos!”

Gheorghe Tadici: „N-am împins-o! Alexandra Vrabie trecea prin faţa mea şi eu voiam să mă întorc la joc”

„Şi Alexandra a fost şocată de modul în care s-a relatat acest episod în presă. Ea e plecată acum, e pe la Făgăraş parcă. Mi-a dat mesaj şi m-a întrebat: «Domnul profesor, ce se întâmplă cu atâta tam-tam»? Pentru ce se insistă pe faza asta? Era normal ca dumneavoastră să ma opriţi şi să-mi atrageţi atenţia să nu mai persist în greşelile comise până atunci». Asta mi-a scris fata.

Eu nu înţeleg un lucru. Ce se doreşte, de fapt? Vrem antrenori-roboţi care n-au voie să le zică nimic jucătoarelor?! La faza respectivă, eu am oprit-o pe Alexandra şi am întrebat-o: «Dar noi ce am antrenat în ultimele zece zile? Unde arunci?». Ea mi-a răspuns, după care i-am zis: «Treci pe bancă». Pe imagini s-a văzut că aş fi împins-o. 

Dar ea, de fapt, trecea prin faţa mea şi eu voiam să mă întorc la joc. Ah, că eram încruntat? Păi, era gălăgie în sală şi eram concentrat. N-aveam nimic cu Alexandra. Dar noi ce vrem, de fapt? Poate că nici nu mai am voie să clipesc...Dar eu cred că tot acest scandal are legătură cu altceva...

Acest scandal s-a creat din cauza unor oameni frustraţi, care au o problemă cu mine. Dacă Vâlcea câştiga la Zalău, totul ar fi fost frumos şi n-ar fi apărut acest caz în presă. Apar aceste mizerii ale unor frustraţi! 

Păi, în spatele paginii de Facebook în care au apărut imaginile respective sunt nişte oameni care au o problemă cu mine. Şi mă acuză că o ţineam pe Vrabie stâns. Extraordinar! Dar de ce ştiţi voi asta din faţa televizorului?!”, a tunat Gheorghe Tadici într-un interviul pentru adevarul.ro.

Citește și: 

Măgura Cisnădie s-a calificat în grupele EHF European League! România are 3 reprezentante

Adi Vasile surprinde înainte de Mondial: „Absența Cristinei Neagu ne prinde bine. E cel mai bun lucru!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
sylverstar
sylverstar  •  30 Noiembrie 2021, 14:13

Daca era asa antrenor mare, castiga finala campionatului mondial din 2005. A ajuns acolo pentru ca avea o super echipa. Multa lume din handbal se intreaba ce rezultate ar fi avut nationala feminina pe atunci cu un antrenor adevarat, asa, cam ca Ambros Martin. Au fost ani buni pierduti *** asta pe banca.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maxp
maxp  •  27 Noiembrie 2021, 11:57
Postat de cip1978 pe 25 Noiembrie 2021, 18:20

El crede ca daca e dur, e mare antrenor ...

Nu stiu ce crede, dar mare antrenor e cu siguranță. Nu stiu dacă prin duritate sau nu, dar crede-mă, antrenor este, chiar mare.

cip1978
cip1978  •  25 Noiembrie 2021, 18:20

El crede ca daca e dur, e mare antrenor ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează