SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM HANDBAL

Norvegia-Coreea de Sud 36-25 // La un pas de semifinale » Tripla campioană mondială a spulberat Coreea de Sud

Articol de - Publicat luni, 09 decembrie 2019 15:13

CM HANDBAL, Norvegia-Coreea de Sud 36-25 // Tripla campioană mondială a spulberat Coreea de Sud. Meciuri extrem de interesante vor avea loc în ultima etapă. 

Norvegia s-a distrat cu campioana Asiei, în grupa I principală și mai are nevoie de un punct în ultima etapă pentru a fi sigură de calificare. Nordicele pot chiar pierde în fața Germaniei, dar Olanda nu trebuie să câștige duelul contra Coreei de Sud. Oricum, scandinavele sunt avantajate pentru că vor juca ultimele și vor ști de ce rezulltat au nevoie.

Coreea de Sud a început în forță Mondialul, dar asiaticele nu mai fac față. Norvegia a făcut cel mai bun meci al său la actuala ediție, având o evoluție extrem de spectaculoasă, mai ales în prima repriză. Apărarea a făcut totul. Nordicele au marcat 8 goluri pe contraatac și de 10 ori cu pivoții. 

În ultima etapă se va juca tare, atât pentru semifinale, cât și pentru turneul preolimpic. Doar Coreea de Sud nu mai are șanse la careul de ași. Danemarca mai speră și ea, dar șansele sunt extrem de mici.

 Prinderea unuia dintre primele 4 locuri în grupă este miza pentru fiecare dintre formații, pentru a ajunge la turneele preolimpice.

  • Sursă foto: Twitter Håndballforbundet

Clasament Grupa I Principală: 

Norvegia-Coreea de Sud 36-25 // La un pas de semifinale » Tripla campioană mondială a spulberat Coreea de Sud

Vezi și: 

Danemarca-Olanda 27-24 // Luptă aprigă în Main Round: danezele continuă să spere la turneele preolimpice după victoria de azi cu Olanda

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  09 Decembrie 2019, 17:12

Astfel de articole trebuie semnate de dvs domnule Ursescu în calitatea pe care o aveți. Enorma responsabilitate de a conduce Secția Sporturi de la GSP nu include în fișa postului parti pris-urile sau acordarea de onoruri celor despre care dvs credeți că ar merita mai mult și țara nu apreciază!

cneius
cneius  •  09 Decembrie 2019, 15:40

Bineinteles ca feministele alea sint sprijinite si joaca ultimele stiind astfel de ce rezultat au nevoie..Toate echipele nordice au fost avantajate la acest turneu...si inca nu s-a terminat...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează