SPORTURI  »  HANDBAL  »  RECIDIVĂ

VIDEO Norvegienii cer excluderea lui Tadici din handbal, după derapajul de la ultimul meci: „Scandalos!”

Televiziunea norvegiană TV2 cere excluderea lui Gheorghe Tadici din handbal, după repetatele derapaje comise la adresa handbalistelor de la Zalău. Și Amanda Kurtovic, interul de la CSM București, a avut un mesaj dur.
Televiziunea norvegiană TV2 cere excluderea lui Gheorghe Tadici din handbal, după repetatele derapaje comise la adresa handbalistelor de la Zalău. Și Amanda Kurtovic, interul de la CSM București, a avut un mesaj dur.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021 22:22 / Actualizat joi, 25 noiembrie 2021 00:03

Televiziunea norvegiană TV2 cere excluderea lui Gheorghe Tadici din handbal, după repetatele derapaje comise la adresa handbalistelor de la Zalău. Și Amanda Kurtovic a avut un mesaj categoric în acest caz. 

În toamnă, Gheorghe Tadici a fost suspendat 8 etape după ce și-a jignit într-un mod imposibil de reprodus jucătoarele. Revenit mai devreme pe bancă, după ce pedeapsa i-a fost redusă la apel, antrenorul Zalăului a bruscat-o week-end-ul trecut pe Alexandra Vrabie (extremă, 21 de ani), în timpul victoriei cu SCM Rm. Vâlcea, scor 21-20. 

Televiziunea norvegiană TV2 a preluat imaginile publicate ieri pe GSP.ro și atrage atenția asupra comportamentului lui Tadici. 

Norvegienii cer excluderea lui Gheorghe Tadici din handbal

Bent Svele, fost handbalist norvegian de națională, actualmente expert la postul TV2, cere excluderea lui Tadici din handbal. 

„Sunt niște imagini triste. E îngrozitor că lui Tadici încă îi sunt permise aceste lucruri. E scandalos! E momentul ca cineva să îl oprească, acum și pentru totdeauna. E un tratament inacceptabil la care le supune pe jucătoare. Face asta de ani buni, chiar sperăm că s-a liniștit. Rusul Trefilov avea un comportament asemănător, dar nu l-am văzut să aplice corecții fizice”, a spus Svele, conform TV2

Norvegienii cer excluderea lui Tadici din handbal, după derapajul de la ultimul meci: „Scandalos!”
Bent Svele, handbalist cu 343 de goluri în naționala Norvegiei

Amanda Kurtovic, interul de la Brăila, fost la CSM București, a reacționat la rândul ei la vederea imaginilor în care Tadici o bruschează pe Vrabie. A scris pe Instagram: „Scoateți-l de aici pe omul ăsta dezgustător! Săracele fete”.

VIDEO Gheorghe Tadici o bruschează pe Alexandra Vrabie

Încă o jucătoare de la Zalău bruscată de Dinozaur

Un ticălos! Și când te gândești că are atâția susținători care cred în discursurile sale populiste... Cea mai mare pedeapsă pentru acest individ periculos este să nu mai semneze nimeni cu Zalău. Oricum, reușește să mai păcălească doar tinere jucătoare care nu au variante mai bune, sau părinți naivi și inconștienți care își trimit copiii într-un astfel de mediu toxic. Trebuie să stai foarte bine mental sau să fii imun ca să suporți tot ce face acest individ. Se poate juca handbal și în Divizie, dacă nu aveți altă variantă din prima ligă. Da, nivelul e altul, dar la Zalău există șansa să te lași definitiv de handbal și să nu mai vrei să auzi vreodată de acest sport. Au pațit-o mai multe tinere jucătoare în trecut, amintim cele mai cunoscute cazuri: Eliza Cicic, Andreea Stîngă, Alexandra Bojan sau Cristina Lung. Zalău a fost capăt de drum și pentru alte jucătoare. Despre ele nu vorbește nimeni. Laura Moisă și Mari Burghel au jucat până la 22 de ani în Divizie, la Bacău. Dacă nu greșim, Raluca Băcăoanu a jucat primul meci în Liga Națională la 25 de ani. Dar asta nu le-a împiedicat să ajungă la naționala României, turnee finale și cupe europene. Prin muncă, fiecare ajunge mai devreme sau mai târziu unde își dorește. Așa că, gandiți-vă de două ori înainte să semnați cu Zalău și puneți în balanță dacă se merită să faceți asemenea compromisuri, care lasă urme.

Publicată de Handbal Feminin pe Luni, 22 noiembrie 2021

Citește și alte știri din handbal: 

Adi Vasile surprinde înainte de Mondial: „Absența Cristinei Neagu ne prinde bine. E cel mai bun lucru!”

Adi Vasile cere întăriri la CSM București » Deranjat de o întrebare: „Nu e corect!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
124864391762775
Doru Ungureanu  •  25 Noiembrie 2021, 07:12

Un grobian. Un pseudo antrenor. Un anacronic si un ***. Pun pariu ca votează psd...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maxp
maxp  •  28 Noiembrie 2021, 15:39
Postat de tincucatalin pe 25 Noiembrie 2021, 07:23

Mereu a fost un *** si un antrenor slab. Totusi daca vrea psd trebuie sa fie incredibil de prost sa voteze pnl. Ca sa ii aduca psd la guvernare :)

Nu inteleg amestecarea asta a lucrurilor. Sa zici de Tadici ca e antrenor slab înseamnă să nu ai treaba cu handbalul.

maxp
maxp  •  28 Noiembrie 2021, 15:36

Și noi ar trebui sa cerem excluderea câtorva arbitri din handbal, după avantajele grosolane oferite compatrioatelor celor de la aceasta televiziune. Si asta e scandalos.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close