SPORTURI  »  HANDBAL  »  BUZĂU

Ovidiu Mihăilă va antrena în premieră o echipă de fete » A semnat cu Gloria Buzău

Ovidiu Mihăilă a fost la un pas de titlu cu Steaua acum un sezon
Ovidiu Mihăilă a fost la un pas de titlu cu Steaua acum un sezon

Articol de - Publicat duminica, 21 iulie 2019 18:38

Ovidiu Mihăilă (46 de ani), fostul antrenor al Stelei, s-a înțeles cu Gloria Buzău și va lucra pentru prima dată în carieră la o formație feminină.

Gloria Buzău și-a găsit, în sfârșit antrenor. Ovidiu Mihăilă, fostul tehnician al Stelei București, va antrena pentru prima dată o formație feminină. După ce Steaua l-a pus pe liber, Coco Mihăilă și-a găsit repede angajament.

Tehnicianul care a pregătit și naționala de tineret a României, la masculin, calificându-se la Campionatul Mondial din 2015, va avea la Buzău jucătoare cu nume, nu mai puțin de șase venind în această vară de la campioana SCM Rm. Vâlcea.

Pe lângă Petra Blazek, Ines Khouildi, Marija Petrovici, Maria Gavrilă și Andreea Pricopi, Gloria Buzău e pe cale să semneze și cu Ana Maria Iuganu, extrema stânga care și-a reziliat contractul cu campioana României. Buzăul le-a mai adus în această vară pe Oana Apetrei, Raluca Petruș, Diana Munteanu, Alexandra Șelever și Andreea Taivan.

Ovidiu Mihăilă va face cunoștință cu fetele mâine, în cantonamentul de la Cheile Grădiștei. Gloria are drept obiectiv pentru sezonul viitor participarea într-o cupă europeană.

VEZI ȘI:

România U19, locul 5 la Campionatul European de handbal din Ungaria

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează