SPORTURI  »  HANDBAL  »  RAPID

Paula Ungureanu a semnat cu Rapid » Giuleștenii vor să construiască noua echipă în jurul ei

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 11 iunie 2019 19:21

Paula Ungureanu (39 de ani), fostul portar al CSM București, va evolua pentru echipa de handbal feminin a celor de la Rapid București. În jurul ei se va construi noua echipă.

Rapid București a revenit la finalul acestui sezon în prima ligă, după numai un an petrecut în Divizia A.

Echipa pregătită de fostul mare internațional Robert Licu a reușit să promoveze de pe primul loc, la capătul unui sezon în care s-a bazat pe un mix dintre jucătoarele tinere, de perspectivă, și cele experimentate, care au mai adunat meciuri în prima divizie.

Rapid a avut inclusiv o jucătoare străină, croata Lidja Horvat, fostă internațională, ajunsă acum la 39 de ani, în pragul retragerii, care a mai jucat în România acum ani buni, la Rulmentul Brașov.

Paula! Paula!

Managerul secției de handbal a fost numit Bogdan Vasiliu, omul cu care CSM București a câștigat Liga Campionilor în 2016. Vasiliu își dorește formarea unei echipe competitive și încearcă un proiect pentru construirea unei echipe de nivel european.

Prima piesă în puzzle-ul gândit la Rapid a fost pusă. Este vorba de portarul Paula Ungureanu (39 de ani), jucătoare despre care se credea că se va întoarce acasă, la Corona Brașov. Paula a mai tratat cu Gloria Bistrița, dar până la urmă a ales Rapid.

Vasiliu a declarat că toate detaliile contractului au fost stabilite, iar în momentul în care jucătoarea se va întoarce din vacanță, se va semna și semna înțelegerea.

Rapid a pierdut, în schimb, două jucătoare de bază din echipa cu care a reușit promovarea. Este vorba de două dintre componentele naționalei de tineret a României, portarul Cristina Ciaușescu și centrul Andreea Popa. Ambele au semnat cu Minaur Baia Mare și vor ajunge la formația pregătită de Costică Buceschi. 

Vezi și:

FOTO Samara da Silva Vieira, fata de la SCM Rm. Vâlcea care citește Biblia: „M-am îmbătat de cinci ori în viață, mă mai gândesc dacă aș poza goală și plâng la filme!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
saramago
saramago  •  12 Iunie 2019, 09:18

Rapid - rivala CSM-ului ? În ce constă rivalitatea ?

1618597915124142
Alexandru Chis  •  12 Iunie 2019, 05:33

Isi vara "coada" cei de la PSD si in handbal la Rapid, dupa fotbal!

poli_4_ever
poli_4_ever  •  11 Iunie 2019, 22:47

Paula Ungureanu are 37 de ani șla inceputul articolului si 39 spre final. Bine v-a zis Daum, fituica de impachetat peste :)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează