SPORTURI  »  HANDBAL  »  PRIETENII LUI OVIDIU

„Prietenii lui Ovidiu”, ediție de colecție! Vasile Stângă: „M-a sunat Becali: «Ce, mă, n-ai nevoie de bani?»” + „Talpan vrea să distrugă FCSB-ul!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2020 20:58

Vasile Stângă, 63 de ani, unul dintre cei mai mari handbaliști români, a acceptat invitația la "Prietenii lui Ovidiu", miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO.

Campion al României de 10 ori, medaliat de două ori cu bronz la Jocurile Olimpice, câștigător al Supercupei Mondiale, cel mai bun inter stânga din lume și golgeter al Campionatului Mondial, Stângă își spune poveștile. Selecționat de 4 ori în echipa lumii acesta a marcat 1414 goluri pentru echipa României, fiind pe locul 1 în clasamentul all-time.

Subiectele tratate de Stângă în emisiune:

  • De ce avem din ce în ce mai mulți irakieni și iranieni în campionatul național de handbal?
  • Care este salariul pe care-l câștiga Gheorghe Tadici la națională în comparație cu Ryde sau Ambros?
  • De ce crede că Alexandru Dedu trebuia să demisioneze după Campionatul Mondial?
  • De ce a renunțat la fotbal și a decis să facă handbal?
  • Cum a avut loc plecarea sa din România, în Spania în 1989?
  • Ce părere are despre Gigi Becali și cum îl caracterizează pe Florin Talpan?
  • Cum a reacționat când Florică Murariu a murit în '89 într-o geacă pe care i-o făcuse cadou?
  • De ce nu vede nicio speranță pentru sportul românesc în următorii ani?

Unde poți urmări show-ul de miercuri seară, care va începe la ora 20:00:

„Prietenii lui Ovidiu”, ediție de colecție! Vasile Stângă: „M-a sunat Becali: «Ce, mă, n-ai nevoie de bani?»” + „Talpan vrea să distrugă FCSB-ul!”

Noul format video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
193893057647314
Bjorn Larsson  •  29 Ianuarie 2020, 14:00

Un mare sportiv un mare handbalist un caracter deosebit domul Stinga.

ali.bec
ali.bec  •  26 Ianuarie 2020, 12:55

Emisiune făcută in stilul “Viața Satului” de pe timpul lui Ceaușescu. Cu întrebări și răspunsuri regizate și trecute prin filtrul necesar înainte de a fi transmise.

mioriticul
mioriticul  •  26 Ianuarie 2020, 11:59
Postat de catalynn pe 26 Ianuarie 2020, 10:12

Cum nu știam ca domnul Stânga sa fie un actual sau fost puscariabil chiar mă întrebam cum poate face parte dintre “prietenii lui nea Ovi” prin urmare am zis sa citesc articolul sa mă lămuresc. Și am înțeles! Deși domnul Stânga și fotbalul sunt doua chestii paralele iar subiectele discutate sunt normale pt cineva din handbal, nea Ovi tot interesul nasului sau, ne-a jjjijji, are de fapt in suflet și împinge forțat discuția către FC fcsb/ne-a jjijji și Talpan. Așa ceva!? :-))))

Ca sa ajungi in emisiune (și in concluzie sa poți fi numit prieten al tovarășului director) trebuie sa îndeplinești una din 3 cerințe. Pușcăriaș, securist sau fecesebist.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează