SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

Probleme mari la Dinamo » Campioana României nu poate conta pe niciunul dintre pivoți pentru partida cu Minaur Baia Mare

Articol de - Publicat vineri, 08 noiembrie 2019 15:49

Dinamo nu poate conta la meciul cu Minaur Baia Mare, de sâmbătă, pe niciunul dintre pivoți.

  •  Dinamo - Minaur Baia Mare se joacă sâmbătă, de la ora 11:00. Meciul va fi în direct la TVR 2.

Lider în grupa D a Ligii Campionilor, neînvinsă după 7 etape, Dinamo București are mai multe probleme în campionatul intern. „Alb-roșiii" trebuie să joace sâmbătă, de la ora 11:00, cu Minaur Baia Mare, ocupanta locului 3. Antrenorul Constantin Ștefan are însă nu mai puțin de cinci jucători accidentați.

Pe lângă Amine Bannour, probleme în zona costală, și Dan Savenco, fractură de piramidă nazală, care nu au jucat nici cu Kadetten Schaffhausen, miercuri, alți trei jucători au probleme medicale. 

Shebib Mamdouh a suferit cu Kadetten o ruptură la gambă, cu cheaguri de sânge, trebuie să stea minimum 14 zile. Mousavi are un ligament rupt la mâna stângă, între degetul mare și arătător, trebuie să găsim o orteză să poată juca în apărare", a declarat Daniel Georgescu, conducătorul echipei din Ștefan cel Mare. 

Răzvan Gavriloaia nu e nici el prea bine după ce i s-a făcut rău la meciul de miercuri și a leșinat, extrema dreapta venind după o răceală foarte puternică.  

„Bine că mai avem nevoie de doar un punct în Liga Campionilor, pentru calificare. Până la meciul cu Cehovski Medvedi se reface sigur Bannour. Dar perioada aglomerată, cu meciuri din trei în trei zile se vede", a adăugat Georgescu. 

Dinamo e lider și în Liga Națională, suferind o singură înfrângere în primele 8 etape, chiar în fața marii rivale, Steaua.

Probleme mari la Dinamo » Campioana României nu poate conta pe niciunul dintre pivoți pentru partida cu Minaur Baia Mare

VEZI ȘI:

Tomas Ryde e girat doar de Alexandru Dedu » Antrenorii loturilor naționale de senioare și tineret nu au fost validați regulamentar

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
cornelconasu
cornelconasu  •  09 Noiembrie 2019, 11:35
Postat de Raiz Ioszef Ocsi pe 09 Noiembrie 2019, 06:22

Nu are importanta cati accidentati sant...Pot juca si in 5,au arbitri din Bucuresti la un meci Bucuresti-Baia Mare.Sant curios daca in retur va functiona reciprocitatea.

Asta e mentalitate infantilă ! Dacă e corect poate să fie și din sat cu tine ! Bucureștiul are arbitri mai mulți și probabil mai competenți, în toate disciplinele ! Nu poți da pe mâna unor neica-nimeni un derby !

119916306110451
Raiz Ioszef Ocsi  •  09 Noiembrie 2019, 06:22

Nu are importanta cati accidentati sant...Pot juca si in 5,au arbitri din Bucuresti la un meci Bucuresti-Baia Mare.Sant curios daca in retur va functiona reciprocitatea.

demolarii
demolarii  •  08 Noiembrie 2019, 16:16

Au și o echipă de juniori? Sa nu uitam ce a însemnat antrenori lui Dinamo în anii 60-70....erau capabili sa te ia de pe strada si sa fi campion mondial in 2-3 ani....aveau un ochi real, nu statistic......

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close