SPORTURI  »  HANDBAL  »  RAPID

VIDEO+FOTO Fostul star al lui Real Madrid a fost ultras la Polivalentă! » Dat pe spate de rapidiști: „Am văzut multe la viața mea, dar nu se compară!”

FOTO: Facebook@handbalrapidbucuresti +23   FOTO
FOTO: Facebook@handbalrapidbucuresti

Articol de - Publicat duminica, 08 ianuarie 2023 20:55 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2023 18:41

Rapid a învins-o clar pe Buducnost, scor 39-29, în runda cu numărul 10 a grupei B din Liga Campionilor la handbal feminin. La meci a asistat și olandezul Rafael van der Vaart (39 de ani), partenerul Estevanei Polman (30 de ani), centrul formației pregătite de Carlos Viver. 

Estavana Polman a fost cea mai bună marcatoare a Rapidului în victoria zdrobitoare cu Buducnost. Centrul olandez a punctat de 6 ori și a fost susținută frenetic de partenerul ei, fostul mare fotbalist Rafael van der Vaart.

 Cuplul a dezvăluit în urmă cu o lună că se va muta în România din vară.

Polman a sărbătorit cu fetița după meci / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
+19 FOTO

Rafael Van der Vaart, vicecampion mondial cu Olanda în 2010 și fost mijlocaș la cluburi precum Ajax, Hamburger, Real Madrid și Tottenham, s-a aflat printre cei 5.000 de rapidiști din Polivalenta bucureșteană.

„E o nebunie! Am văzut multe meciuri de handbal la viața mea, în toată lumea, dar asta nu se compară cu nimic. A fost un meci important și l-au câștigat ușor. S-au descurcat fantastic, a fost plăcut să îl urmăresc. Știu mai multe despre fotbal, dar ador să urmăresc astfel de evenimente.

VIDEO. Rafael van der Vaart, în Polivalentă la Rapid - Buducnost 

Eu voi mai locui câteva luni în Danemarca, am fiul de 16 ani acolo, joacă fotbal. Din iunie sau iulie voi veni în București. Sunt deja fanul Rapidului. București e un oraș superb, oamenii sunt pe măsură. Acum voi sta aici timp 5 zile. De asta e frumos sportul! E plăcut să asculți o astfel de galerie. 

Vreau să vizitez clubul de fotal Rapid. Am jucat împotriva lui Adrian Mutu, sper să mă primească la meciuri. Am jucat cu mulți români, cu Cristian Chivu, cu Bogdan Lobonț. Cunosc multă lume”, a spus Rafael Van der Vaart. 

Fostul mijlocaș a fost impresionat și de atmosfera de pe arena din Giulești: a scos de mai multe ori telefonul și a filmat atât ce se întâmpla pe teren, cât și reacția din tribune. La final, a făcut și o poză cu fiica lui în tricoul Rapidului. 

VIDEO. Momente de excepție din cariera lui Rafael Van der Vaart

Citește și alte știri din handbal: 

SCM Rm. Vâlcea - Praktiker-Vac 40-30 » Debut perfect în EHF European League pentru românce
SCM Rm. Vâlcea - Praktiker-Vac
SCM Rm. Vâlcea - Praktiker-Vac 40-30 » Debut perfect în EHF European League pentru românce
CSM București, antrenament reușit cu Most în Liga Campionilor » Încă un pas spre „sferturile” competiției
LIGA CAMPIONILOR
CSM București, antrenament reușit cu Most în Liga Campionilor » Încă un pas spre „sferturile” competiției

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
carol_k
carol_k  •  09 Ianuarie 2023, 09:45

Cuvinte care fac cinste Giulestiului, club aflat intr-un evident progres la capitolul imagine. In curand vor veni si performantele, aici ma refer si la fotbal.

wally77
wally77  •  09 Ianuarie 2023, 06:52
Postat de rapid_forever_1923 pe 08 Ianuarie 2023, 19:54

Știe foarte bine ce înseamnă atmosfera din Giulești, a trait-o pe propria piele la un Rapid- Hamburg ...

Vorbea strict de handbal

betino1995
betino1995  •  09 Ianuarie 2023, 06:36

A si marcat un gol pentru Hamburg in returul din Germania, castigat de nemti cu 3-1, dupa ce in tur a fost 2-0, insa prin golul din deplasare, Rapid s-a calificat in sfertul UEFAntastic din 2006 !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează