SPORTURI  »  HANDBAL  »  INVESTIȚIE

Sală polivalentă de peste 5 milioane de euro, inaugurată într-un oraș cu 30.000 de locuitori: „E cea mai modernă din țară”

Sursă foto: Facebook Construcții Erbașu +6   FOTO
Sursă foto: Facebook Construcții Erbașu

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2021 12:59 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 02:18

Noua sală polivalentă din Mioveni a găzduit sâmbătă primul meci de la inaugurare, confruntarea din Liga Florilor dintre CS Dacia Mioveni și HC Zalău, încheiată 16-18.

Mioveni, o localitate argeșeană cu doar 30.000 de locuitori, s-a alăturat orașelor din țară care au beneficiat în ultimii ani de investiții în infrastructura sportivă. 

Încă un „caz Emma Răducanu” » Jessica, nepoata cântărețului Dorel Livianu, visează să scrie istorie pentru Statele Unite: „Vreau să câștig US Open, o medalie olimpică și să fiu #1”
SPECIAL GSP
Încă un „caz Emma Răducanu” » Jessica, nepoata cântărețului Dorel Livianu, visează să scrie istorie pentru Statele Unite: „Vreau să câștig US Open, o medalie olimpică și să fiu #1”

Astfel, la Mioveni a „răsărit” o sală polivalentă care a costat 26 de milioane de lei, adică nu mai puțin de 5,2 milioane de euro. Primarul s-a mândrit pe Facebook cu noua „bijuterie” din oraș.

2.500 de locuriare sala din Mioveni

Primarul din Mioveni exultă: „E cea mai modernă din țara noastră!”

Începând de astăzi, Sala Sporturilor din Mioveni și-a început oficial serviciul în slujba sportului național. Inaugurarea oficială a acestei bijuterii de sală, care va deveni cu siguranță un reper pentru sportul argeșean, cât și pentru iubitorii sportului din România, a avut loc odată cu organizarea meciul de Liga Florilor, dintre CS Dacia Mioveni și HC Zalău. 

În pauza meciului, administrația locală a marcat inaugurarea sălii printr-o mică festivitate în care au fost oferite plachete inaugurale președintelui FRH, Alexandru Dedu și constructorului Sălii Sporturilor. 

Chiar dacă astăzi echipa noastră nu a reușit să obțină primele puncte, acasă, în fața suporterilor, pentru noi și pentru noua Sală a Sporturilor vor urma alte meciuri, cu alte echipe de top ale Campionatului Național de Handbal Feminin «Liga Florilor», și bineînțeles, vor urma și victoriile mult așteptate!”, a scris Ion Georgescu pe Facebook. 

Sala din Mioveni, o „investiție benefică pentru comunitate”

Sala Sporturilor din Mioveni este cea mai modernă din ţara noastră şi este acreditată deja pentru a găzdui competiţii de handbal şi volei la nivel naţional şi internaţional. Este o investiţie benefică pentru comunitate. La noua sală vor avea acces în orele libere şi elevii de la instituţiile de învăţământ din oraş  - Ion Georgescu, primar Mioveni

„Noua arenă este una la standarde internaţionale şi de ea se vor putea bucura sportivii de performanţă din Mioveni, ca şi echipele Clubului Sportiv Dacia Mioveni”, a mai precizat recent edilul micuțului oraș argeșean.

Polivalentă și la Pitești

Compania Națională de Investiții (CNI) a publicat noi imagini cu stadiul lucrărilor de la sla polivalentă din Pitești.

+2 FOTO

Viitoarea sală va avea o capacitate de aproximativ 5.000 de locuri și, pe lângă competiții sportive de nivel național și internațional, va putea găzdui și evenimente culturale (târguri, concerte și expoziții). Prețul de construcție e estimat la 21 de milioane de euro

Conform graficului de lucru, obiectivul va fi predat autorităților locale în anul 2022.

Citește și alte știri de actualitate: 

GALERIE FOTO 15 imagini spectaculoase cu noul stadion din Liga 1 » Când va fi inaugurat: data și adversarul

Ana Maria Popescu face dezvăluiri tari, la două luni după argintul de la Tokyo: „Pe românește, în finală mi-am băgat picioarele”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
remarque
remarque  •  27 Septembrie 2021, 11:00

Sala polivalenta la Mioveni. Asta le lipsea. La Bucuresti, unde ar trebui construita una, nu avem. Bine ca avem in Mioveni. Si stadion urias in paragina la Medgidia. Romania noastra are o singura problema. Romanii

780708698710213
Razvan Claudiu  •  26 Septembrie 2021, 17:26
Postat de tororosso pe 26 Septembrie 2021, 15:40

Mai sunt în țară asemenea bijuterii... stadionul din Tg.Jiu , stadion din judeţul Brăila , baze sportive din Hunedoara, Michael Klein - fosta Corvinul . Sau spălat bani cu nemiluita spre satisfacția unor pupile . La Brașov sa ras din în temelii Stadionul Municipal (50.000 locuri), stadionul Tractorul și sa vândut terenul spre a se construi mall-uri .

Ce stadion de 50 000 de locuri visezi cumetre? Ala era o daramatura de vreo 12 000 de locuri. Si alea vai de mama lor.

mario78a
mario78a  •  26 Septembrie 2021, 16:19
Postat de csa.tribune.goale pe 26 Septembrie 2021, 15:45

Nu prostule, a plătit dar a cerut sa dea generalii cu matura înainte ca vroiau 50.000 euro pe meci pentru o cocina

SC FC FCSB SA tribune si mai goale! Stai linistit ca face Gigi un stadion din bani privati!!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close