SPORTURI  »  HANDBAL  »  RAPID

EXCLUSIV Sorina Grozav despre evoluția de senzație din Rapid - Gyor: „Diferența o face sufletul pe care-l punem”. Kapitanovic, dezlănțuită: „Ador să joc aici, știam ce trebuie să facem”

Sorina Grozav în acțiune, foto: Raed Krishan / GSP +22   FOTO
Sorina Grozav în acțiune, foto: Raed Krishan / GSP

Articol de - Publicat duminica, 11 decembrie 2022 17:03 / Actualizat duminica, 11 decembrie 2022 21:37

Sorina Grozav, inter stânga la Rapid, a vorbit la cald, după supervictoria giuleștencelor în fața unguroaicelor de la Gyor, 30-27

După victoria de astăzi, echipa de handbal feminin Rapid a ajuns la 12 puncte în grupa B din Liga Campionilor, la fel de multe ca Gyor și Esbjerg, unul sub Metz. Dar campioana României are acum avantajul rezultatelor directe față de Gyor, principalul criteriu de departajare în grupe! Eliza Buceschi și Sorina Grozav, ambele cu câte 7 goluri, au fost cele mai bune marcatoare din tabăra Rapidului.

„Nu mă așteptam să facem un meci bun, dar speram. Știam că putem, fiindcă meciul de la Gyor a fost pe muchie de cuțit. Diferența s-a făcut la sufletul pe care l-am pus, am luptat până la final și am câștigat. Eu spun că suntem invincibile pe teren propriu, cu fanii pe care-i avem și căror le mulțumim pentru ajutor și atmosferă”, a spus Sorina Grozav pentru GSP. 

+18 FOTO

Ivana Kapitanovic, portarul Rapidului cu Gyor: „E cel mai bun joc din cariera mea, nu e nimic neașteptat”

„Am văzut că am putut să luptăm cu ele. Știam că putem fi învinse doar la mici detalii, că stăm bine ca echipă. Am stat toate cele 60 de minute concentrate. Am arătat că suntem o echipă puternică, nu e nimic neașteptat. Am avut o apărare foarte bună, nu au reușit să treacă de noi. E cel mai bun joc din cariera mea, ador să joc în fața acestor fani și pe această arenă!”, a completat Ivana Kapitanovic, portarul rapidistelor. 

Și antrenorul giuleștencelor, Carlos Viver, a evidențiat aportul galeriei rapidiste, care a cântat tot meciul: „Nu am pregătit niciodată o partidă ca să o pierd, niciodată în viață, mereu joc la victorie. Adevărul e că eu am crezut că avem opțiuni și le-am zis asta înainte de meci. Avem cei mai buni suporteri din lume, galeria ne-a ajutat enorm în momentele grele din a doua parte a partidei”. 

Clasamentul grupei B din Liga Campionilor: 

Primele două echipe din grupă merg direct în sferturi, următoarele 4 în play-off.

1. Metz 13 puncte
2. Esbjerg12
3. Gyor12
4. Rapid12
5. Buducnost*7
6. Storhamar*4
7. Kastamonu2
8. Lokomotiv Zagreb0

*echipe care au un meci mai puțin disputat
** la victorie se acordă 2 puncte, la egal 1 punct

  • Storhamar - Rapid: 17 decembrie, ora 19:00
  • Rapid - Buducnost: 8 ianuarie, ora 17:00
  • Esbjerg - Rapid: 15 ianuarie, ora 17:00
  • Rapid - Kastamonu: 22 ianuarie, ora 17:00
  • Metz - Rapid: 4 februarie, ora 19:00
  • Rapid - Lokomotiva Zagreb: 12 februarie, ora 17:00

Citește și alte știri de handbal feminin: 

CSM București s-a impus pe terenul lui Ferencvaros, în Liga Campionilor » „Tigroaicele” au suferit în finalul partidei. Clasamentul actualizat al grupei

Mihaela Evi, cea mai sexy antrenoare din România: „Primesc și cereri în căsătorie, și propuneri indecente. Viața mea e handbalul, nu pe Instagram”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  11 Decembrie 2022, 17:54

Splendid joaca fetele acestea si cand te gandesti ca multi nerabdatori vroiau sa plece antrenorul.Adevaratii cunoscatori precum marii jucatori Vasile Stanga,Radu Voinea spuneau ca antrenorul Viver lasat sa lucreze va face o echipa puternica la Rapid. Deja se vede acest lucru.Felicitari tuturor! Cat despre suporteri nu exista cuvinte care sa exprime felul in care au incurajat echipa.Incredibil!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează