SPORTURI  »  HANDBAL  »  VESZPREM - DINAMO

Dinamo, umilită de Veszprem în Liga Campionilor » Rezultatul istoric l-a exasperat pe Xavi Pascual: „De ce faceți asta?!”

Veszprem - Dinamo, în runda cu numărul 9 a grupei B din Liga Campionilor, se joacă astăzi, de la ora 19:45. Partida e liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Telekom Sport 2, Digi Sport 2 și Look Sport.
Veszprem - Dinamo, în runda cu numărul 9 a grupei B din Liga Campionilor, se joacă astăzi, de la ora 19:45. Partida e liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Telekom Sport 2, Digi Sport 2 și Look Sport.

Articol de GSP - Publicat joi, 02 decembrie 2021 21:15 / Actualizat joi, 02 decembrie 2021 21:47

Dinamo a suferit un eșec usturător în deplasarea cu Veszprem din Liga Campionilor, 32-47. Este cea mai drastică înfrângere din istoria recentă a clubului, de când a căpătat actuala formă de organizare!

Veszprem a răzbunat cu vârf și îndesat înfrângerea din turul de la București. Campioana Ungariei a făcut un joc ofensiv perfect, a speculat lentoarea cu care dinamoviștii s-au repliat și au punctat aproape la fiecare atac din primul sfert de oră.

Dinamo, fără replică în fața lui Veszprem

Tabela arăta la pauză 22 la 15 pentru Veszprem, dar adevăratul dezastru a urmat în partea secundă. Xavi Pascual a apelat la o tactică sinucigașa, pe care campioana României a demonstrat că nu o stăpânește. „Dulăii” au atacat în 7, fără portar, și au primit gol, după, gol, în poarta goală. Pe final, Momir Ilic, antrenorul gazdelor, a trimis pe parchet și mai mulți tineri. Nici ei nu au putut fi opriți.

Rezultatul este unul istoric. Cele 47 de goluri marcate de Veszprem reprezintă recordul în actuala ediției a Ligii Campionilor. Și diferența, 15 goluri, este cea mai mare din actuala stagiune. Precedenul record era stabilit în meciul PSG - Porto, 33-19.

Clasamentul grupei B din Liga Campionilor la handbal masculin 

Dinamo, umilită de Veszprem în Liga Campionilor » Rezultatul istoric l-a exasperat pe Xavi Pascual: „De ce faceți asta?!”

Primele două clasate se califică direct în sferturile de finală ale competiției. Ocupantele pozițiilor 3, 4, 5 și 6 merg în „optimi”.

Veszprem - Dinamo 47-32

Final de partidă!
 Peter Lukacs, interul în vârstă de 19 ani al lui Veszprem, înscris un gol încântător, de la mare distanță. 41-24
min. 47: Degringoladă totală în tabăra românilor! Veszprem marchează la foc automat, profitând de strategia aleasă de Pascual, fără portar. 38-22
min. 45: Imediat după time-out, Dinamo primvește gol din poartă în poartă. 35-20
min. 45: Atacul lui Dinamo este inexistent, iar Xavi Pascual cere și ultimul timp de odihnă. 34-20
min. 41: Încă o gafă copilărească în atacul dinamoviștilor. Strlek intercepteaază și înscrie ușor. Xavi Pascual cere din nou timp de odihnă și își ceartă elevii.  30-19
min. 36: Dinamo greșește din nou o pasă pe atacul pozițional și este pedepsită pe contraatac. 26-16
A început repriza secundă!

Veszprem conduce la pauză cu 22 la 15.
min. 30: Antrenorul lui Veszprem cere timp de odihnă chiar în momentul în care elevii lui porniseră pe un contraatac surpanumeric. 21-15
min. 27: Xavi Pascual, un car de nervi în timpul time-out-ului: „De ce? Spuneți-mi de ce? Defensiva noastră nu există! Unde e densitatea? Fiți mai calmi!”
min. 24: Ghionea are din nou mâna sigură de la 7 metri. 16-14
min. 23: Combinație în viteză finalizată de Gurbindo din zona centrală. 16-13
min. 14: Vali Ghionea transformă o lovitură de la 7 metri. 11-8
min. 10: Veszprem are eficiență maximă pe contraatac.10-6
min. 5: Bizău înscrie din poarta în poartă. 3-4

A început partida! 

Citește și alte știri din handbal: 

Tadici, plângere împotriva jucătoarei care îl vrea exclus din handbal

Meci senzațional al României! Eram conduși de Germania cu 10-15 la pauză » Cât s-a terminat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  03 Decembrie 2021, 10:23

Dinamo face parte dintr-o alta categorie de valoare cea ce reprezinta Veszprém ! Scor rusinos dar absolut meritat.Diferenta este nu numai istorica,ci si una reala !

razvyyc
razvyyc  •  03 Decembrie 2021, 10:18
Postat de ceaiuri pe 02 Decembrie 2021, 22:13

nu am vazut meciul..dar rezultatul e munca..antrenorului(credea ca a inventat roata daca ataca in 7)care a stabilit unele borne...istorice(poate ne era mai bine fara antrenor)

Nu vezi meciul dar tragi concluzii. Am mai zis ca-ti lipseste logica cu desavarsire. Meteahna romanului.

calugarul.pafnutie
calugarul.pafnutie  •  03 Decembrie 2021, 08:48
Postat de cirus11 pe 02 Decembrie 2021, 21:19

Si s-a jucat cat de cat de la egal la egal 20 de minute.... dar se vedea de atunci ca replierile sunt dezastruoase.

De acord. Când au avut tupeu, și au pus osul, Dinamo a jucat excelent! Pe urmă s-au greșit pase elementare! Astea se corectează la antrenament. Chestia cu 7 jucători de câmp când nu ai tupeu sa închei fazele cu șut la poartă, este sinucigașă! Cred că asta a dereglat total jocul in repriza a doua! Totuși Dinamo este de lăudat pentru că mai și câștigă la așa un nivel incredibil de joc practicat de echipe cu jucători extraordinari! Bravo Dinamo! Poate reușim mai mult în viitor! Ganditi-va cum ar fi fost să aibă Dinamo lotul lui Vesprem!?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează