SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  ÎNOT

„A venit la mine să-mi spună cât de mult l-am inspirat” » Medaliatul olimpic, lăsat fără cuvinte de David Popovici

David Popovici și Brent Hayden // foto: Instagram @ thebrenthayden
David Popovici și Brent Hayden // foto: Instagram @ thebrenthayden

Articol de GSP - Publicat joi, 29 iulie 2021 13:04 / Actualizat joi, 29 iulie 2021 13:20

Brent Hayden (37 de ani), unul dintre cei mai rapizi înotători din istoria Canadei, a dezvăluit ce conversație a purtat cu David Popovici (16), senzația înotului românesc.

În această dimineață, după ce David a încheiat pe locul 7 finala probei de 100m liber, românul s-a confesat în fața sportivului din Canada în interiorul sălii de mese.

Brent Hayden: „David Popovici a venit la mine în sala de mese să-mi spună cât de mult l-am inspirat”

„Încă un moment memorabil pentru mine la aceste Jocuri Olimpice. David Popovici a venit la mine în sala de mese să-mi spună cât de mult l-am inspirat. Îți mulțumesc mult, David, pentru aceste cuvinte frumoase. Ești un campion adevărat și sunt nerăbdător să văd ce vei realiza de-a lungul carierei”, a scris Brent Hayden pe contul de Instagram.

Hayden este multiplu medaliat mondial, câștigând medalia de aur în 2007 la Melbourne la proba de 100m liber. La Jocurile Olimpice a cucerit o medalie, bronzul în 2012 la Londra, la proba de 100m liber.

Brent s-a retras în 2012, dar și-a anunțat revenirea în 2019, la 7 ani distanță, pentru a participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo. În cadrul acestora, a ajutat Canada să obțină locul 4 la proba de ștafetă 4x100m liber.

(Popovici) mi-a atras atenția, cu siguranță. Eu nu eram atât de rapid la 16 ani, este extrem de impresionant. Iar cum înoată este și mai impresionant! Este o nebunie.

- Caeleb Dressel, campionul la 100m liber, înainte de Jocurile Olimpice

VIDEO. David Popovici: „Punctul meu forte este psihicul”

Mai multe știri despre David Popovici:

David Popovici pregătește surprize și e convins: „Sunt mulți băieți buni și eu sunt unul dintre ei” + Mesaj pentru români

Dressel nu s-a speriat de Popovici, dar a plâns după finală: „A fost tare-tare greu pentru mine”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
the.king
the.king  •  29 Iulie 2021, 14:27

David e un diamant neslefuit! Ar trebui sa-si continuie cariera in state, dupa parerea mea, acolo va avea acces la cele mai noi metode de antrenament , la cele mai noi modalitati de recuperare si asa mai departe, pe scurt , are sansa sa se implineasca pe deplin profesional in America! Aici la noi,din pacate, cu antrenori gen Titi Teasca se poate pierde foarte usor! Ii urerez tot binele din lume si sper ca peste patru ani sa ne faca iar mandrii si poate, de ce nu, as obtina chiar un AUR! !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează