SPORTURI  »  RUGBY  »  FINALE

Anunț de ultim moment pentru fanii rugby-ului: fără spectatori la finalele de sâmbătă!

Stadionul Arcul de Triumf a fost inaugurat în această vară / foto: GSP
Stadionul Arcul de Triumf a fost inaugurat în această vară / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021 15:34 / Actualizat miercuri, 13 octombrie 2021 15:42

Stadionul „Arcul de Triumf” va organiza Finalele SuperLigii Naționale de Rugby, însă partidele se vor disputa fără spectatori, din cauza situației epidemiologice din București. 

  • Sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 17:30, CSA Steaua va înfrunta pe Arcul de Triumf campioana en-titre CSM Știința Baia Mare. În prealabil, de la 12:00, va avea loc finala mică dintre CS SCM Timișoara și CS Dinamo.

„Având în vedere evoluția îngrijorătoare a situației sanitare din București din ultimele zile și faptul că incidenţa îmbolnăvirilor de COVID-19, cumulată în ultimele două săptămâni, a trecut de 15 la 1.000 locuitori, Biroul Federal al FRR a decis astăzi, ca finalele SuperLigii, programate în acest weekend pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf, să se dispute fără spectatori. 

Această decizie ține cont și de ratele ridicate de infectare din București, dar și din zonele limitrofe și are ca scop diminuarea riscului epidemiologic în rândul spectatorilor, organizatorilor și al sportivilor.

De asemenea, s-a decis ca echipele participante în finalele SuperLigii să beneficieze de maximun 30 locuri/echipă, accesul putându-se face în stadion numai cu respectarea prevederilor HG 1090, adică cei vaccinati sau trecuți prin boală”, se arată în comunicatul Federației Române de Rugby.

Spectatorilor care și-au achiziționat bilete pentru Finalele SuperLigii de sâmbătă, 16 octombrie, li se va restitui integral contravaloarea acestora.

Alin Petrache, președinte FRR: „Avem nevoie de jucători valizi pentru meciurile test din noiembrie”

A fost o decizie grea de luat, pe care am tot analizat-o și discutat-o în aceste zile. Pentru rugby, pentru sportivi, prezența spectatorilor era un lucru extraordinar, o motivație în plus, însă, din păcate, trăim aceste vremuri dificile. 

Este foarte important să prevenim, să fim cât mai precauți și să eliminăm orice risc de infectare atât în rândul suporterilor, cât și al sportivilor. Avem nevoie de jucători valizi pentru meciurile test din noiembrie, încercăm să gestionăm cât mai bine această situație și sperăm ca prin eforturile tuturor să putem să ne revedem în noiembrie, toți, pe stadion. 

- Alin Petreache, preeședinte FRR

VIDEO Alin Petrache: „Echipa națională se pregătește prin mall-uri! Inventăm sportul la mall”

Citește și alte știri din rugby:

Propunere-șoc! Federația vrea să unească primele două eșaloane » Cum va arăta SuperLiga

Două meciuri importante pe „Arcul de Triumf” » Anunțul Federației

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
leu.mr
leu.mr  •  16 Octombrie 2021, 15:18

Rezultatele de la semifinale unde le gasim?

titiduru22
titiduru22  •  13 Octombrie 2021, 16:01

Pacat , altfel ar fi fost sold out , Not !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează