SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Sperietură la Adelaide, oraș în care e cazată și Simona Halep, înainte de Australian Open! Testul COVID al unui antrenor a pus organizatorii în gardă

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2021 12:42 / Actualizat sambata, 16 ianuarie 2021 13:44

Preparatorul fizic al lui Filip Krajnovic, partenerul de antrenament al lui Novak Djokovic, are anticorpi de COVID-19, dar a pornit alerta la Adelaide, acolo unde organizatorii s-au temut că trebuie să izoleze jucătorii care au venit cu el în avion. 

  • Organizatorii Australian Open sunt în alertă maximă, fiindcă nu vor ca turneul de Grand Slam care debutează pe 8 februarie să fie deraiat de alte cazuri de COVID-19;
  • Astăzi, la Melbourne, celălalt oraș în care au fost cazați jucătorii și jucătoarele, organizatorii Australian Open au anunțat că 24 de sportivi vor sta în izolare totală timp de 2 săptămâni, deoarece două persoane care au călătorit împreună cu ele erau infectate cu COVID-19;
  • La Adelaide, acolo unde e cazată și Simona Halep, preparatorul fizic al lui Krajnovic a fost găsit cu anticorpi de COVID, deci nu reprezintă un pericol pentru jucători. 

Organizatorii turneului de la Melbourne au decis că 50 de persoane au fost validate pentru a fi carantinate la Adelaide, nu la Melbourne, așa cum era stabilit inițial. Astfel, nume importante precum Rafael Nadal, Simona Halep, Novak Djokovic, Naomi Osaka, Serena Williams sau Dominic Thiem vor beneficia de condițiile ultramoderne din resortul de la Adelaide.

+23 FOTO

Victoria Azarenka și Sloane Stephens, izolate total timp de două săptămâni înainte de Australian Open

24 de jucători și jucătoare din Melbourne vor fi nevoiți să stea izolați pentru două săptămâni. Ei nu vor participa la antrenamente și, e de așteptat, vor avea dată peste cap pregătirea pentru primul Grand Slam al anului. Printre ei sunt nume mari, japonezul Kei Nishikori și americanul Tennys Sandgren sau rivalele Simonei Halep, bielorusa Victoria Azarenka și americanca Sloane Stephens. 

Australian Open face eforturi gigantice pentru a bloca răspândirea noului coronavirus. Turneul a pus curse charter pentru a aduce aproape 1200 de persoane, jucători + staff, la Antipozi, o aventură care i-a costat pe organizatorii Australian Open peste 40 de milioane de dolari! 

Bernard Tomic a răbufnit după calificarea la Australian Open: „Mi-am riscat viața în Doha ca să joc la Melbourne”

Caz incredibil în tenis! E suspendată provizoriu pentru dopaj, dar poate participa la Australian Open

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  16 Ianuarie 2021, 13:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează