SPORTURI  »  TENIS  »  ANA IVANOVIC

Ana Ivanovic și Bastian Schweinsteiger au devenit părinți »Ce nume va purta băiețelul celor doi

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 18 martie 2018 13:44

Fostul lider WTA Ana Ivanovici și Bastian Schweinsteiger au devenit părinții unui băiețel.

Felicitările curg din toate direcțiile pentru sportivul cuplu format din Ana și Bastian. Campioana de la Roland Garros 2008 a adus pe lume, la Chicago, un băiețel. După cum a anunțat din timp presa locală, copilul va avea nume sârb, Marko și Stefan fiind câteva dintre variantele circulate. Abia născut, bebelușul e sortit unei vieți îmbelșugate.

Mama, Ana Ivanovici, care a împlinit 30 de ani în noiembrie trecut, a câștigat din tenis 15,5 milioane de dolari, cărora li s-au adăugat sume importante obținute din contractele publicitare cu Rolex, Yonex, Shiseido, Juice Plus și Adidas. Cu firma germană de echipament a semnat un contract de viață. În plus, ea are o proprietate în Palma de Mallorca, un apartament în Belgrad și o casă de familie în Chicago, momentan închiriată cu 30.000 de euro pe lună.

Tatăl, Bastian Schweinsteiger, 33 de ani, fost internațional german celebru, joacă acum la Chicago Fire. În trecut, a evoluat la Bayern Munchen, între 2002 și 2015, și Manchester United, 2015-2017. A fost căpitanul "naționalei" din 2014 până în 2016, când a decis să renunțe la fotbalul internațional, concentrându-se pe cariera la clubul american. Cei doi au fost la Belgrad în urmă cu o lună, unde s-au reunit cu familia Anei. Ea a avut o sarcină fără probleme și puțin vizibilă. Înalta și supla Ana și-a păstrat silueta, burtica abia observându-se chiar și cu puțin timp înainte de nașterea bebelușului.

Ana și Bastian sunt împreună din 2014 și s-au căsătorit pe 12 iulie 2016, la Veneția.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  18 Martie 2018, 15:33

Din moment ce nu este pomenit idolul vostru din Pipera si nici macar echipa voastra favorita din Mogosoaia, publicul vostru tinta nici nu se baga pe aici ca sa va faca rating.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează