SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Emoții la Melbourne » Unul dintre arbitrii de top din ATP, dus de urgență la spital după ce a suferit un infarct

Carlos Bernardes / foto: Guliver/Getty Images
Carlos Bernardes / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2021 14:05 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 16:00

Carlos Bernardes (55 de ani), unul dintre cei mai experimentați arbitri din ATP, se confruntă cu probleme de sănătate. Aflat în carantină la Melbourne, acesta a ajuns astăzi la spital, în urma unui infarct suferit în hotelul unde era cazat.

  • Australian Open va începe pe 8 februarie, la Melbourne, acolo unde se joacă de obicei;
  • Campionii en-titre la Antipozi sunt Sofia Kenin și Novak Djokovic.

O ambulanță și-a făcut apariția la hotelul unde Carlos Bernardes se afla în perioada obligatorie de izolare, transportându-l pe cunoscutul arbitru de scaun la cel mai apropiată unitate medicală din Melbourne. Se pare că Bernardes ar fi suferit un infarct, însă starea lui e una bună, scriu cei de la Tennis News. 

În vârstă de 55 de ani, Carlos Bernardes e unul dintre cei mai experimentați și charismatici arbitri de scaun din circuit. A oficiat două finale la Wimbledon și alte trei finale la US Open.

Carlos Bernardes, probleme de sănătate la Melbourne

Inițial natura problemelor lui Carlos Bernardes nu a fost cunoscută publicului. Varianta de a fi infectat cu COVID a fost respinsă din start, medicii de pe ambulanță fiind surprinși fără costum de protecție în incinta hotelului, anunță ESPN

Mai mult ca sigur, brazilianul nu va mai putea oficia vreun meci la competiția de Mare Șlem care începe pe 8 februarie.

VIDEO Sever Dron: „Simona Halep încă mai poate să câștige turnee de Grand Slam”

Citește și alte știri din tenis:

Rafael Nadal a stabilit un record greu de doborât, unic în istoria tenisului » Ce bornă a atins ibericul, chiar înainte de Australian Open

Sorana Cîrstea, prizonieră în propria cameră la Australian Open! Apelul disperat al antrenorului: „Suntem în detenție! De patru zile ne chinuim să-i trimitem ceva”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează