SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO + FOTO Scene dureroase la Australian Open » A fost nevoită să iasă de pe teren în scaun cu rotile

Tan Harmony // FOTO: Guliver/GettyImages +7   FOTO
Tan Harmony // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2022 08:15 / Actualizat miercuri, 19 ianuarie 2022 10:28

Meciul din turul 2 de la Australian Open, dintre Tan Harmony (24 de ani, 107 WTA) și Elina Svitolina (27 de ani, 17 WTA) s-a terminat dramatic.

Partida s-a încheiat la scorul de 5-1 pentru Svitolina în setul decisiv, după ce franțuzoaica Harmony a fost nevoită să părăsească terenul într-un scaun cu rotile. Harmony câștigase primul set cu 6-3, iar Svitolina e egalat scorul după ce a triumfat în setul secund cu 7-5.

VIDEO Tan Harmony părăsește terenul în scaunul cu rotile

După un set decisiv dominat de Svitolina, care câștigase 5 game-uri la rând, Harmony a acuzat probleme la gamba piciorului stâng, la care avea un bandaj, fiind nevoită să abandoneze la 15-0 pentru jucătoarea din Ucraina.

Potrivit Fox Sports Australia, Harmony era determinată să încheie meciul, dar a fost sfătuită de arbitru să renunțe pentru a nu risca o accidentare mai gravă. După mai multe minute în care a primit ajutor de la fizioterapeut, Harmony a părăsit terenul într-un scaun cu rotile.

„Este mereu teribil pentru sportiv să se accidenteze în timpul competiției. Sper ca Harmony să se recupereze și să revină cât mai curând pe teren. E greu să vezi un jucător că pleacă într-o asemenea manieră. A jucat foarte bine, mi-a luat ceva timp să revin în meci.

A jucat bine la început și nu mi-a fost ușor. A fost un meci greu pentru mine. Sper să mă descurc mai bine în următoarea partidă. Este foarte important să fiu odihnită din punct de vedere mental”, a declarat Elina Svitolina la finalul partidei.

+3 FOTO

Citește mai multe știri din tenis:

Ce influență are Toni Iuruc? Detaliul remarcat la Simona Halep de o mare campioană: „Chiar l-am întrebat și pe Cahill”

S-a anunțat programul de joi de la Australian Open » Când joacă Halep, Cîrstea și Begu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
iulihenry14
iulihenry14  •  19 Ianuarie 2022, 12:13
Postat de catalynn pe 19 Ianuarie 2022, 12:03

Sarcasmul e apanajul oamenilor inteligenți, așa ca nu prea ti-a ieșit! Vezi cât contează pt un fotbalist un singur kg in plus! Și ăla nu e singur pe teren, și nici nu fuge 2 ore non stop precum un tenismen! Deci nu e vorba aici de aspectul fizic ci de implicațiile asupra articulațiilor și a vitezei de reacție. Gândește bre, e gratis! :-)))

Foloseste propriul sfat si ai sa vezi cat de proasta e comparatia ta cu fotbalul. Daca o jucatoare iti serveste foarte puternic nu mai alearga nicaieri. Daca era cum zici tu Serena se retragea la 28 de ani. La tenis daca ai serva puternica sau bine plasata alergi 1 km in 2 ore. Mai ales la fete.

catalynn
catalynn  •  19 Ianuarie 2022, 12:03
Postat de radumatei pe 19 Ianuarie 2022, 10:34

Hopa, avem un topmodel slash fitness guru printre noi. Ia zi boss, ceva sfaturi de nutriție și antrenament pentru sportivii ăștia care nu-s așa în formă ca tine, gen Svitolina?

Sarcasmul e apanajul oamenilor inteligenți, așa ca nu prea ti-a ieșit! Vezi cât contează pt un fotbalist un singur kg in plus! Și ăla nu e singur pe teren, și nici nu fuge 2 ore non stop precum un tenismen! Deci nu e vorba aici de aspectul fizic ci de implicațiile asupra articulațiilor și a vitezei de reacție. Gândește bre, e gratis! :-)))

iulihenry14
iulihenry14  •  19 Ianuarie 2022, 11:53

Dragi "jurnalisti" GSP vedeti ca in prima poza din galerie nu e nici Tan nici Svitolina. Stiu ca sunteti foarte ocupati cu articole de calitate si nu ati observat.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează