SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

VIDEO+FOTO Balul de duminică » Ce și-au spus Simona Halep și Novak Djokovic + declarația fantastică a numărului 1 ATP despre România și Serbia

Novak Djokovic și Simona Halep
Novak Djokovic și Simona Halep

Articol de - Publicat luni, 15 iulie 2019 11:29

Simona Halep a fost la cina organizată de All England Club în fiecare an la finalul turneului. A urcat pe scenă cu trofeul, a vorbit, dar nu a existat dans între ea și Novak Djokovic, învingătorii actualei ediții de la Wimbledon.

Wimbledon-ul își respectă tradițiile, mai ales pe cele plăcute, iar unul dintre evenimentele cele mai așteptate este cina din ultima zi. Un eveniment în care eticheta este prezentă în fiecare moment, dar cu zâmbetul pe buze. Anul acesta a fost găzduită de Guildhall, o clădire care face parte din patrimoniul londonez, construită în 1440 și în care timp de sute de ani a fost Primăria. 

Invitații au sosit pe rând, fiind capturați în imagini de fotografii prezenți la intrare. Partea de început, derulată într-o sală impozantă, a fost cea de acomodare, cu un pahar de șampanie și mici gustări. Între invitați, Rod Laver, care anul acesta a aniversat 50 de ani de la ultima sa victorie la Wimbledon, Tim Henman, Barbara Schett, Daniela Hantuchova, Xavier Malisse, Max Mirnâi, Anne Keothavong, dar și președintele ITF, David Haggerty.

Cina oficială s-a desfășurat într-o sală alăturată, cu 32 de mese numerotate, campionii la simplu stând la cele cu numerele 1 și 2, cel mai aproape de scenă. Maestrul de ceremonii a fost Todd Woodbridge, legendarul jucător australian de dublu, care are 9 titluri la Wimbledon.

Simona Halep și-a făcut intrarea, în aplauzele calde ale invitaților, și și-a ocupat locul la masă alături de familie și de apropiați, iar Novak Djokovic a apărut și el jumătate de oră mai târziu. Aperitiv, pește și desert în formă de măr, vin alb și roșu, cafea, toate acestea s-au ivit pe rând pe mese.

simo halep

După ce s-a adus desertul, campionii au fost invitați pe scenă. Woodbridge le-a adresat pe rând întrebări, începând cu românca, strălucitoare într-o rochie neagră cu decupaje îndrăznețe. Simona a repetat cât de mult și-a dorit să cucerească Wimbledon-ul și cât de mult a contat faptul că anul acesta a venit mai repede la Londra și că a putut să se antreneze mai mult pe iarbă. Djokovic, glumeț și zâmbitor, a vorbit despre propria experiență de la această ediție, spunând în final cât de mândru este de faptul că două țări mici, România și Serbia, au dat campionii de la All England Club 2019. Cei doi s-au felicitat reciproc, urându-și mult succes în continuare. 

Nu a existat un dans al campionilor, cum s-a întâmplat anul trecut între Nole și Angelique Kerber. Organizatorii au invitat pentru asigurarea părții muzicale un cvartet vocal, care a interpretat două melodii, la început și la sfârșit. Au venit apoi fotografii cu trofeele pe care le-au strâns în brațe prima dată după încheierea finalelor. Alte mici interacțiuni cu invitații, iar la ora 01:10, învingătoarea a părăsit sala principală. În doar câteva minute, toată lumea a făcut același lucru, organizat, spre mașinile oficiale. 

Încă un Wimbledon s-a încheiat. Iar campioana en titre, până în 2020, este Simona Halep. Visuri care se împlinesc.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
marc_ro
marc_ro  •  18 Iulie 2019, 02:12

Uite de ce lumea desi va citeste nu comenteaza pentru ca acceptati mesaje de genul impiedicata, nasoasa, etc Si datorita unor titluri de can-can, dar si userilor pe care ii tolerati ati ajuns sa fiti etichetati cu termenul "GSP-isme" si "GSP-isti"

badeadorian
badeadorian  •  15 Iulie 2019, 18:49
Postat de bulletproof pe 15 Iulie 2019, 13:03

Cine sa danseze, ... împiedicata asta ? La cat "automatism" are în mișcări, dans îi mai trebuia ! Nole, știa el ceva !

Ce pacat ca nu se pot vedea si talentele tale . Suntem ferm convinsi ca ai multe . Pictezi , dansezi , canti , compui , sculptezi esti un atlet desavarsit . Si cand te trezesti dimineata din toatea astea raman petele . Maro in spate si galbene in fata . Valabil si pentru 'amicii' tai din clubul haterilor anti-campioni !! .

lapusneanul
lapusneanul  •  15 Iulie 2019, 16:31
Postat de bulletproof pe 15 Iulie 2019, 13:03

Cine sa danseze, ... împiedicata asta ? La cat "automatism" are în mișcări, dans îi mai trebuia ! Nole, știa el ceva !

de prost ce esti nu ai inteles ca formatia a cantat doar doua melodii, una la inceput si una la sfarsit, dupa ce melodie era sa danseze? ...poate daca erai in sala si interpretai o sarba la fluierul piciorului dansa toata lumea :)

Vezi toate comentariile (20)
Comentează