SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Dezvăluiri tari în cartea lui Barty » Halep i-a dat primul mesaj după titlul de la Wimbledon: „Am știut cu cine am de-a face!” + cu ce jucătoare de top avea „o relație complicată”

Ashleigh Barty (26 de ani) a dezvăluit detalii interesante despre relația cu fostele adversare din circuit. +22   FOTO
Ashleigh Barty (26 de ani) a dezvăluit detalii interesante despre relația cu fostele adversare din circuit.

Articol de GSP - Publicat joi, 05 ianuarie 2023 20:39 / Actualizat joi, 05 ianuarie 2023 23:19

Ashleigh Barty (26 de ani) a dezvăluit detalii interesante despre relația cu fostele adversare din circuit. În cartea „My Dream Time: A Memoir of Tennis & Teamwork” apare și un pasaj despre Simona Halep (31 de ani, 10 WTA).

Australianca Ashleigh Barty a surprins pe toată lumea în martie 2022, când s-a retras în cel mai bun moment al carierei, din postura de lider mondial și de proaspătă câștigătoare a titlului la Australian Open.

Barty, una dintre cele mai apreciate jucătoare din vestiarul WTA, a transmis că se va apuca de scris. Obiectivul erau mai multe albume pentru copii, dar printre ele s-a strecurat și o carte autobiografică. 

Barty: „Am deschis telefonul. Primul mesaj era de la Simo!”

Simona Halep este prezentată într-o lumină pozitivă în opera lui Barty. Imediat după titlul cucerit de australiancă la Wimbledon, în 2021, sportiva din Constanța i-a trimis un mesaj emoționant. 

Am deschis telefonul și am văzut cum curg mesajele. Primul a fost puțin neașteptat, deși am știut mereu cu ce fel de persoană am de-a face. 

„Felicitări, amico! Sunt atât de fericită pentru tine, prietenă dragă. Meriți! E un sentiment diferit, nu-i așa? Cât de bine e în balcon! Să te bucuri de moment!”. Era de la Simo. Ce legendă!

- Pasaj din cartea lui Ashleigh Barty

Barty, „relație complicată” cu Danielle Collins 

Nu toate jucătoarele au fost conturate la fel. Barty a recunoscut că ar fi preferat să joace finala de la Melbourne din 2022 împotriva polonezei Swiatek. Iga a fost învinsă în semifinale de Danielle Collins.

În carte, Ashleigh caracterizează relația cu sportiva din SUA drept una „complicată”.

+18 FOTO

Despre tensiunile dintre Barty și Collins vorbea în decembrie 2022 și legendarul Pat Rafter.

„Știu că între Ash și Danielle a existat o mică... nu știu care e cuvântul. În orice caz, nu se plăceau. Danielle e o jucătoare destul de competitivă, iar Ash nu voia să piardă în fața ei”, dezvăluia Rafter.

VIDEO. Reacțiile românilor după ce Simona Halep a fost testată pozitiv: „Nu merită așa ceva!”

Ciitește și alte știri din tenis: 

A suferit de bulimie » Caroline Garcia, dezvăluiri emoționante despre problemele de sănătate: „Când eşti singură, este mai greu să fii în control”
PROBLEME DE SĂNĂTATE
A suferit de bulimie » Caroline Garcia, dezvăluiri emoționante despre problemele de sănătate: „Când eşti singură, este mai greu să fii în control”
Emma Răducanu, prima reacție după ce a ieșit în lacrimi de pe teren » Din ce cauză spune că s-a accidentat
AUCKLAND
Emma Răducanu, prima reacție după ce a ieșit în lacrimi de pe teren » Din ce cauză spune că s-a accidentat

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
dobrin
dobrin  •  06 Ianuarie 2023, 19:51
Postat de lapusneanul pe 06 Ianuarie 2023, 09:24

jurnalistul a rupt gura târgului cu fraza.."simona halep e prezentata intr-o lumina pozitiva"..domnule draga, aveai dubii ca putea fi altfel ?

Si WADA tot intr-o lumina pozitiva a prezentat-o :))))

inshallah
inshallah  •  06 Ianuarie 2023, 15:13

emotionanta opera

BindenDanDat
BindenDanDat  •  06 Ianuarie 2023, 12:21
Postat de VanBasten pe 06 Ianuarie 2023, 03:19

Mno, cartea era deja scrisa cand Simona a fost prinsa cu Roxy.

Nu neaparat, Maestre. Ia uite la Printzoo Heirii cum a reusit sa adreseze din mersul calului tot ce trebuie. Poate ca Zana nu trezeste atata importanta pe cat crede Johannis sau Tiriac…

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close