SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Bianca Andreescu a răbufnit: „Doar pe mine mă întrebi? E superenervant! Și Halep a făcut la fel!”

Bianca Andreescu. FOTO: Reuters
Bianca Andreescu. FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 08 aprilie 2021 14:45 / Actualizat joi, 08 aprilie 2021 15:03

Bianca Andreescu (20 de ani, 9 WTA) s-a înfuriat pe un jurnalist care a întrebat-o despre problemele fizice întâmpinate în ultimul an.

Abandonul din finala de la Miami nu i-a picat prea bine jucătoarei canadiene cu origini românești. Frustrată că accidentările i-au pus din nou bețe în roate într-o perioadă în care era în formă, Andreescu a răbufnit la adresa unui jurnalist. 

Bianca s-a plâns că e singura jucătoare care primește astfel de întrebări și a adus-o în discuție pe Simona Halep, la rândul ei scoasă din turneul de la Miami Gardens din cauza unor probleme medicale. 

Bianca Andreescu: „Și Halep a făcut la fel!”

„Mi se pare că sunt singura care tot e întrebată despre accidentări, ceea ce e superenervant! Nu vreau să am reputația asta, deoarece nu sunt singura accidentată. Atât de multe jucătoare se retrag. Și Halep s-a retras de la Miami! 

Da, s-a întâmplat puțin să mă retrag, dar nu vreau să fiu definită de așa ceva. E nasol! Chiar și dacă e ceva nu foarte grav, voi fi precaută decât să forțez și să se agraveze. Sunt bucuroasă că m-am oprit la Miami”, a spus Bianca Andreescu, potrivit site-ului spotmedia.ro

Bianca Andreescu, abandon în finala turneului Premier Mandatory de la Miami

Bianca Andreescu s-a retras în setul secund al finalei cu Ashleigh Barty de la Miami, la scorul de 3-6, 0-4, din cauza unor probleme medicale. 

Bianca Andreescu a făcut un turneu mare la Miami, cea mai solidă prestație din toamna lui 2019, când cucerea unicul titlu de Grand Slam din carieră, la US Open. Canadianca a avut însă un parcurs solicitant, cu 4 meciuri consecutive de 3 seturi. Accidentările numeroase din ultima perioadă au lăsat semne, iar sâmbătă au recidivat. În setul secund, la 3-0 pentru Barty, a cerut intervenția medicului. A mai continuat doar două minute, apoi s-a retras.

VIDEO Andreea Prisăcariu a vorbit despre Bianca Andreescu: „Refuza să vorbească în română. Are ceva rău în ea, m-a scos de pe Facebook”

Citește și alte știri din tenis: 

PROGRAM Simona Halep, program infernal: două luni de foc, cu 3 supercompetiții pe 3 suprafețe diferite

5 lucruri neștiute despre Hubert Hurkacz, câștigătorul surpriză de la Miami: antrenorul îl compară cu un gigant + de ce închide ochii atunci când lovește mingea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
ntmarcel5
ntmarcel5  •  09 Aprilie 2021, 16:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

347655969058390
Ion Popescu  •  09 Aprilie 2021, 11:24

Atata stie GSP, sa scrie despre tatuaje, coafuri, barfe, poze. Nimic profesionist. Buzarnescu a ajuns in semifinale la Bogota, WTA 250 ,la dublu, dar GSP nu publica nici o informatie. Halal revista de sport !

catalynn
catalynn  •  09 Aprilie 2021, 09:23
Postat de Clau Alex Berdei pe 08 Aprilie 2021, 16:58

Halep pana pe la 26 de ani a jucat non stop.Andreescu la 20 ani a stat cam cat Simo pana la 26.Nu stiu ce tot o bagati in seama pe Andreescu!A ales Canada,sa vb Canadienii de ea.Vorbiti de Begu,Halep si altele ,care ne reprezinta.

Am vorbi, dar nu prea avem ce, din păcate ... Bibi e singura cu ceva sânge românesc prin vene de la care mai avem ceva speranțe la niște rezultate cât de cât prin turneele individuale. Simona face la toamna 30 de ani, mi-ar plăcea sa o văd jucând cât Serena însă nu cred ca e cazul ...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează