SPORTURI  »  TENIS  »  ANIVERSARE

Cadoul pe care și-l dorește Simona Halep, cu ocazia zilei de naștere: „Ar face din aniversarea mea o sărbătoare cu adevărat reușită”

Simona Halep // foto: Guliver/gettyimages
Simona Halep // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 septembrie 2020 17:54 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 18:05

Simona Halep (2 WTA) va împlini mâine, 27 septembrie, 29 de ani, prilej cu care a creat o strângere de fonduri pe platforma Facebook.

  • Mâine, de ziua ei de naștere, Simona va debuta la ediția din acest an a Roland Garros. Sportiva noastră o va întâlni în primul tur al turneului de Grand Slam pe Sara Sorribes Tormo (23 de ani, 70 WTA), în jurul orei 14:30, liveTEXT pe GSP.ro, televizat de Eurosport

Sportiva noastră își dorește ca banii strânși să fie utilizați la realizarea unui afterschool dintr-un autobuz vechi, care nu se mai află în folosință. Acesta ar fi lăsat pe mâinile unor învățători dintr-un sat al României, iar copiii de la școlile din zonă ar putea să își aprofundeze cunoștințele în mediul respectiv, în afara orelor de la școală. 

„Dacă ar fi să mă gândesc la un cadou pe care aș vrea să-l primesc, acesta ar fi să le arăt unor învățători dintr-un sat al României cât de mulți oameni le sunt alături. Aș vrea să-i ajutăm să transforme un autobuz ruginit, salvat de la fiare vechi, într-un afterschool pentru toți copiii din sat. Orice contribuție, oricât de mică, de la cât mai mulți oameni din toate colțurile lumii le-ar da curaj celor doi tineri și ar face din aniversarea mea o sărbătoare cu adevărat reușită”, a scris Simona.

Obiectivul este reprezentat de strângerea a 122.236 lei, până acum existând 10 donatori, suma adunată fiind de 1.070 lei. Donațiile pot fi realizate aici

Cadoul pe care și-l dorește Simona Halep, cu ocazia zilei de naștere: „Ar face din aniversarea mea o sărbătoare cu adevărat reușită”
Așa ar arăta afterschool-ul dorit de Simona // foto: Facebook @ Simona Halep

Alte știri din tenis:

Temperaturi de 14 grade la Roland Garros » Jucătoarele se adaptează vremii friguroase, purtând haine groase și căciulițe

Serena Williams: „Nu arăt de 39 de ani!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
347655969058390
Ion Popescu  •  27 Septembrie 2020, 17:16

Bravo Simona ! Ai reusit.

347655969058390
Ion Popescu  •  27 Septembrie 2020, 11:32

La multi ani si sanatate Simona !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează