SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Când debutează Simona Halep la Australian Open: programul celor 5 românce de pe tablou

Simona Halep / Sursă foto: Guliver/Getty Images +16   FOTO
Simona Halep / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022 17:21 / Actualizat luni, 17 ianuarie 2022 17:44

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) se va duela în primul tur de la Australian Open cu jucătoarea poloneză Magdalena Frech (24 de ani, 105 WTA). Partida va avea loc marți, ora de start urmând să fie anunțată de organizatori.

  • Australian Open se va desfășura în perioada 17-31 ianuarie, în complexul de la Melbourne Park. 

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit în 2020, la turneul de la Praga, Simona învingând cu 6-2, 6-0. Frech se află în prezent pe locul 105, cea mai bună clasare a sa fiind poziția a 99-a, atinsă în toamna anului trecut.

Dacă trece de Magdalena Frech, Simona Halep va da în turul secund fie peste brazilianca Beatriz Haddad Maia (25 de ani, 88 WTA), fie peste americanca Katie Volynets (20 de ani, 178 WTA). 

Novak Djokovic a scăpat de „Hotelul Groazei”, dar intră oricum în detenție » Mărturii cutremurătoare din partea foștilor „colocatari”: „Stau într-o cușcă de 9 ani și voi mă întrebați de Djokovic?!”
AUSTRALIA
Novak Djokovic a scăpat de „Hotelul Groazei”, dar intră oricum în detenție » Mărturii cutremurătoare din partea foștilor „colocatari”: „Stau într-o cușcă de 9 ani și voi mă întrebați de Djokovic?!”

Sorana Cîrstea și Irina Begu joacă tot marți

Tot marți va intra în competiție și Sorana Cîrstea, cea care a avut parte de o tragere la sorți dificilă. O va întâlni pe cehoaica Petra Kvitova (31 de ani, 21 WTA), fostă finalistă la Australian Open. E o reeditare a duelului de anul trecut, când Sorana a produs o mare surpriză și a eliminat-o în turul II de la Melbourne.

Irina Begu (31 de ani, 58 WTA) o va întâlni pe Oceane Dodin (25 de ani, 96 WTA). Jucătoarea din România a început bine anul și încearcă să-și egaleze cea mai bună performanță reușită la Australian Open, turul IV în 2015. Irina a pierdut unicul meci direct jucat în compania franțuzoaicei Oceane Dodin.

Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian intră în scenă luni

Gabriela Ruse (24 de ani, 82 WTA) va da piept cu Jasmine Paolini (26 de ani, 52 WTA). La prima ei participare la Melbourne, Gabriela Ruse a dat peste o jucătoare care s-a duelat recent atât cu Simona Halep, cât și cu Irina Begu. Italianca a pierdut de fiecare dată, dar rămâne un adversar periculos pentru româncă. 

Jaqueline Cristian (23 de ani, 73 WTA) o va întâlni pe Greet Minnen (24 de ani, 84 WTA). La fel ca în cazul Gabielei Ruse, și Jaqueline Cristian se află în premieră pe tabloul principal de la Australian Open. Jucătoarea noastră are parte de un meci compicat, urmând să o întâlnească pe imprevizibila Greet Minnen.

Orele de start urmează să fie anunțațe curând de oficialii turneului de la Antipozi. 

Citește și alte știri din tenis:

UPDATE Viza lui Novak Djokovic ANULATĂ pentru a doua oară! Sârbul va intra în detenție începând de mâine

EXCLUSIV CTP critică acțiunile familiei Djokovic: „Au jignit credincioșii, au dus lucrurile într-o zonă de extremism anti-vaccinist. Novak și-a asumat totul”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
2851798574849396
Vlad Ciprian Flavius  •  14 Ianuarie 2022, 18:34

Succes!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close