SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Îi iau și banii! » Suma uriașă pe care Djokovic trebuie să o plătească drept daune australienilor

Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) a fost deportat din Australia, după ce a pierdut apelul la decizia de a i se anula viza. Acum, sârbul e bun de plată.
Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) a fost deportat din Australia, după ce a pierdut apelul la decizia de a i se anula viza. Acum, sârbul e bun de plată.

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 ianuarie 2022 20:10 / Actualizat duminica, 16 ianuarie 2022 20:47

Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) a fost deportat din Australia, după ce a pierdut apelul la decizia de a i se anula viza. Acum, sârbul e bun de plată.

Autoritățile din Australia au decis ca tenismenul să suporte în totalitate cheltuielile de judecată.

Djokovic nu a scăpat nici acum » Cele mai tari meme-uri apărute după ce viza de Australia i-a fost anulată din nou
AUSTRALIAN OPEN
Djokovic nu a scăpat nici acum » Cele mai tari meme-uri apărute după ce viza de Australia i-a fost anulată din nou

Novak Djokovic, bun de plată după pierderea apelului

Conform publicației din Serbia Telegraf.rs, Djokovic va trebui să achite 500.000 de dolari daune guvernului australian.

O sumă uriașă, chiar dacă pentru Nole nu va fi o problemă să o achite, după ce a câștigat peste 150 de milioane de dolari numai din tenis de-a lungul timpului.

„Djokovic, valea!” » Prima pagină care i-a întărâtat pe sârbi:

Un ziar din Perth, Australia de Vest, a salutat decizia autorităților printr-un titlu agresiv pe prima pagina.

„The West Australian”, ziar care a avut primul număr pe 5 ianuarie 1833, a dedicat prima pagină de luni controversei majore din ultimele două săptămâni.

„Now rack off mate”, au scris australienii. În traducere: „Valea, prietene!”.

Îi iau și banii! » Suma uriașă pe care Djokovic trebuie să o plătească drept daune australienilor
Prima pagină a ziarului „The West Australian” de luni, 17 ianuarie

Ideea jurnaliștilor de la Antipozi n-a rămas netaxată de ziariștii sârbi. „Primă pagină scandaloasă a unui cotidian din Australia”, a reacționat blic.rs, care a continuat: „De necrezut! Ei au fost și primii care s-au lăudat cu această copertă”.

De asemenea, au reacționat și fanii sârbi ai lui Djokovic, jignind ziarul australian pe Twitter:

  • „Nenorociți anglo-saxoni!”
  • „Dezgustător! După tot ce i-ați făcut, nu merita un așa tratament”
  • „Răutatea voastră o să vă distrugă!”
  • „Presă de mâna a doua, turneu de mână a doua, țară de mână a doua!”

Citește mai multe știri despre Novak Djokovic:

Tatăl lui Novak Djokovic, mesaj dur pe Instagram: „Tentativa de asasinat s-a terminat cu 50 de gloanțe în piept” + Președintele Serbiei: „Nole a fost umilit!”

Concluzia lui Wilander după decizia în cazul Djokovic: „Cariera lui e în pericol! Ar putea să fie obligat să facă ceva ce nu vrea”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (34)
mishu_74
mishu_74  •  17 Ianuarie 2022, 15:45
Postat de Gabriel Dubic pe 17 Ianuarie 2022, 07:16

Australia, mai exact statul Victoria, a fost in lockdown aproape 250 de zile pentru ca asa au stabilit, impreuna ca trebuie sa actioneze. Democratic. Asa ca au stat in lockdown si au redus numarul de infectii de covid si decese sub 1000 intr-o perioada cand in Italia mureau 3000/zi. Au existat intr-adevar un procentaj mic de rebeli anti-lockdown, anti-vaxers, care au facut demonstratii. Intr-un stat cu 7 milioane de locuitori, s-au trezit unii, vagabonzi, sa faca demonstratii. sa zicem 100 mii. 99% din populatia au inteles situatia si s-au conformat. In felul asta s-a redus dramatic rata deceselor. Australia are sub 4000 de morti de la inceputul pandemiei. Deci, daca guvernul a vrut sa tina oameni teferi, prin legi mai putin populare, daca asta e regim totalitar, atunci e bine!

bah, tu esti real? unde te-ai ascuns pana acuma? :)))))) cine a stabilit impreuna, demiurgule, ca trebuie sa stea in lockdown? australienii ca mine si ca tine? a impus guvernul chestia asta, cum se face peste tot. fara niciun vot, fara nicio discutie in prealabil in parlament sau in adunarea generala cum se face intr-un stat democratic. toate legile astea la care voi nu cracniti sunt impuse abuziv de catre guverne care dau doar decrete de urgenta de aproape 2 ani. normal era ca australienii aia de rand sa se rascoale impotriva propriului lor guvern care i-a tinut in lockdown fara sa-i intrebe nimic, doar le-au impus abuziv chestia asta. nu impotriva lui Djokovic caruia exact acelas guvern i-a aprobat o scutire. dar cum sa fie normal asta cand ti se spala creierul si ajungi sa crezi ca e bine sa stai in lockdown si sa-ti intinzi bratul pentru doza... bai, mai sunteti multi cu asemenea fracturi de logica si cu ***? cauta pe google ce inseamna ***, nu e vreo jignire, e doar o realitate trista...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tennisfan86
tennisfan86  •  17 Ianuarie 2022, 09:11
Postat de Gabriel Dubic pe 17 Ianuarie 2022, 06:38

De ce, ma? pentru ca l-au trimis la Belgrad pe *** asta de NoVax? Legea in Australia spune clar: N-ai vaccin, nu ai voie! Simplu. Greseli facute the Djoker: 1. Si-a luat adeverinta medicala de pe facebook 2. adeverinta medical nu inseamna Medical Exemption in Australia, deci numarul 1 cade. 3. Cica a fost infectat cu covid pe 16 dec. Initial resultatul a fost negativ. Imediat, dupa o discutie telefonica cu cineva, s-a transformat in Pozitiv. 4. Daca testul ar fi fost cu adevarat pozitiv, ar fi stat baiatul acasuca cu tac-su si ma-sa. Legea in Serbia obligandu-l sa se autoizoleze, nu sa mearga la evenimente sportive si sa interactioneze cu copii (fara masca). Deci, testul, l-o fi facut el, dar era negativ. De asta n-a stat acasa. 5. in aceasi perioada cand era infectat, pozitiv, s-a dus la un interviu cu L'equipe - cica nu a vrut sa-l dezamageasca pe reporter! Pai n-a vrut sa-l dezamageasca, dar a vrut doar sa-l infecteze cu Covid. Asta e ceva de explicat la cei cu IQ de 35!!! 6. Cand mergi in in Australia, trebuie sa completezi un formular care te intreaba daca ai fost in alte tari cu 14 zile inainte de a intra in Australia. Minciuna atrage automatic deportarea sau $10mii amenda, sau un an puscarie. Mister Kokavic asta a mers in Spania la Marbella in perioada aia. Intr-adevar, au si australienii partea lor de vina, dar nu guvernul, ci Federatia de Tenis Australiana, aduca Burleanu lor de la tenis. Asta ptr ca i-au "promis" lui Juncavic

Si totusi nici unul din punctele elaborate de tine nu au fost folosite in motivatia revocarii vizei. Motivatia a fost una de "securitate nationala", deoarece ar provoca un sentiment "anti-vaccinist". Iar judecatorii au fost de acord cu fanfaronada asta. Poti sa-mi expui, te rog, care a fost motivarea umilirii si expulzarii jucatoarei din Cehia, Voracova, dupa ce au lasat-o sa intre si sa joace, ea saraca ce reguli a incalcat? Ca tot locuiesti tu pe-acolo, poate ne explici cum fascismul e ok sa se aplice discret si in cazul jucatorilor fara puterea financiara a lui ND.

catalynn
catalynn  •  17 Ianuarie 2022, 08:05
Postat de Macaron Von Backen pe 17 Ianuarie 2022, 07:55

Numai posta *** , ca poate se ia prostia prin text

La cât ești de inteligent, nicio șansa! :-)))

Vezi toate comentariile (34)
Comentează