SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

Ce o sperie pe Simona Halep în 2021: „Sper să nu fie așa!” » Ce a realizat după pauza provocată de coronavirus

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages +37   FOTO
Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2021 09:38 / Actualizat marti, 12 ianuarie 2021 10:55

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) se pregătește de Australian Open 2021, primul turneu de Grand Slam din acest sezon și a vorbit despre cum crede că va fi acest an, în contextul pandemiei de COVID-19.

Jucătoarea va pleca în Australia în scurt timp și a acordat un interviu în care a vorbit despre efectele coronavirusului și despre schimbările din viața ei.

„Mă sperie ca anul 2021 să nu fie ca 2020, în care să nu putem călători, să nu putem interacționa cu prietenii. Să nu poată să se strângă între ei e cea mai mare greutate pentru toţi oamenii.

Dar, după această pandemie parcă am primit aşa o energie prin care văd să mai joc tenis încă 2-3 sau 4 ani. Principalul obiectiv este medalia la Jocurile Olimpice, îmi doresc tare mult să pun în vitrină o medalie indiferent ce medalie”, a declarat Simona Halep pentru Aleph News.

Eu mă voi vaccina și consider că trebuie să ne vaccinăm că să avem grijă în primul rând de noi și de cei din jurul nostru pentru că dacă nu ne vaccinăm putem transmite în continuare acest virus. Am crezut că voi avea COVID-19 pentru că am știut că o să se răspândească. De la început mi-a fost teamă, din martie, de când a început toată această treabă. M-am ferit cât am putut de mult. 

Din fericire, am avut simptome foarte ușoare la început, prima și a doua zi. După aceea n-am mai avut nimic și nu mi-a afectat plămânii, ceea ce m-a bucurat tare mult pentru că am putut să mă antrenez la 10 zile după cele 14 de carantină.
 – Simona Halep

VIDEO Simona Halep despre Australian Open 2021: „Nu va fi ușor, dar eu sunt pregătită!”

Citește mai multe știri despre Simona Halep:

„Dacă Nadal dă de Novak Djokovic la Australian Open, nu-l văd bine” » Cum analizează Paul Annacone primul turneu de Grand Slam

Situație inedită la Australian Open: Svitolina și Monfils, despărțiți de carantină! „E un decret al guvernului!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează