SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO „Arătați puțin respect!” » Daniil Medvedev a cedat, în interviul acordat după victoria cu Kyrgios

Daniil Medvedev / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Daniil Medvedev / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 20 ianuarie 2022 17:13 / Actualizat joi, 20 ianuarie 2022 17:29

Daniil Medvedev (25 de ani, 2 ATP), principalul favorit la câștigarea Australian Open după expulzarea lui Novak Djokovic, s-a calificat astăzi în turul III la Melbourne, după un meci intens câștigat în fața favoritului publicului, australianul Nick Kyrgios.

Rusul s-a impus la capătul a trei ore de joc, scor 7-6 (1), 6-4, 4-6, 6-2, într-un meci în care a avut și propriile clinciuri cu spectatorii australieni. Pe durata partidei, aceștia l-au huiduit pe Medvedev și, așa cum era de așteptat, l-au încurajat zgomotos pe Kyrgios. La final, în timp ce îi acorda un interviu fostului mare jucător Jim Courier, Daniil a răbufnit.

Problemă inedită la Australian Open » Strigătul din tribune care se repetă meci de meci și îi exasperează pe jucători: „Prostia asta trebuie să înceteze!”
AUSTRALIAN OPEN
Problemă inedită la Australian Open » Strigătul din tribune care se repetă meci de meci și îi exasperează pe jucători: „Prostia asta trebuie să înceteze!”

Medvedev, clinciuri cu fanii australieni: „Arătați puțin respect!”

„Îmi pare rău, nu te pot auzi! Vă rog, nu îl pot auzi. Arătaţi puţin respect pentru Jim Courier, a câştigat turneul acesta! Să îl lăsăm să vorbească! Dacă respectaţi pe cineva, respectaţi-l pe Jim Courier!”, a spus Medvedev. 

„Eu cred şi sper că acesta este «siuuu», zgomotul pe care Ronaldo îl foloseşte când înscrie un gol. Cred că asta s-a întâmplat, nu cred că te-au huiduit pe tine. Sper că am dreptate cu asta”, i-a atras atenția interlocutorul Jim Courier. Răspunsul lui Medvedev a venit imediat: 

„Tot ce vreau să spun e că nu e deloc uşor să auzi asta între primul şi al doilea serviciu”.

Strigătul din tribune care se repetă meci de meci și îi exasperează pe jucători

„Siuu!”, strigătul de bucurie al lui Cristiano Ronaldo devenit celebru din vremea în care acesta evolua la Real Madrid, se aude în tribune la majoritatea meciurilor de la Australian Open.

A devenit un obicei ca spectatorii de la meciurile actualei ediții de Australian Open să strige „Siuu!” în timpul meciurilor. S-a întâmplat pe parcursul meciurilor de marți și miercuri, s-a întâmplat și joi.

Marți, în timpul meciului dintre Andy Murray și Nikoloz Basilashvili din turul 1 de la Australian Open, câștigat de britanic în 5 seturi, Murray a crezut că este huiduit de fanii din tribune. De fapt, aceștia strigau „Siuu!”.

Întrebat despre acest aspect după meci, Murray a spus: „Inițial, am crezut că sunt huiduieli pentru că niște oameni făcuseră asta în timpul antrenamentului. Nu știam de ce. Apoi, după ce am auzit de câteva ori, m-am gândit că sună precum «siuu», ceea ce spune Ronaldo când înscrie. A fost incredibil de iritant”.

Andy Murray: „A fost incredibil de iritant”

Se pare că Murray nu este singurul iritat de noul obicei al suporterilor. Ben Rothenberg, jurnalist specializat în tenis care scrie pentru New York Times, a opinat pe Twitter că „rahatul ăla de «siuu» este prostesc și trebuie să înceteze”.

Simona Halep, dialog inedit cu Mats Wilander, după victoria cu Beatriz Haddad Maia: „Această întrebare ar trebui să fie adresată de o femeie”

Simona Halep la Australian Open 2022. Știri de ultimă oră de la primul Grand Slam

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
caravela
caravela  •  21 Ianuarie 2022, 18:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

emil.rizescu
emil.rizescu  •  21 Ianuarie 2022, 11:56

Civilizați nevoie mare australienii ăștia! Îi dă civilizația afară din casă!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează