SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Darren Cahill a uitat o clipă de Simona Halep! Cine e jucătorul Next Gen care l-a impresionat și cum crede că va arăta clasamentul la finalul anului

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 februarie 2020 09:30

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep (2 WTA), a pronosticat cum va arăta top 10 ATP la finalul anului 2020. 

Cahill mizează pe Novak Djokovic, dar a numit și câteva surprize. Australianul crede că Dominic Thiem îi va lua fața lui Roger Federer și că Milos Raonic va reveni între primii 10 jucători ai lumii.   

Top 10 în viziunea lui Cahill

  • 1. Djokovic
  • 2. Nadal
  • 3. Thiem
  • 4. Federer
  • 5. Zverev
  • 6. Medvedev
  • 7. Rublev
  • 8. Tsitsipas 
  • 9. Wawrinka 
  • 10. Raonic

Cahill, impresionat de Sinner 

Italianul Jannick Sinner (18 ani, 79 ATP) este noua senzație din circuitul masculin. Experții cred că omul care a câștigat Next Gen 2019 va urca treptat spre vârful ierarhiei. Darren e de aceeași părere. 

„A ajuns deja aproape de locul 75. Jucătorii îl vor trata mult mai serios din acest moment. Îi va fi mai greu, dar e extrem de bun și se va ridica. Preconizez că va terminat anul între undeva în jurul locurilor 15-25. Nu ar fi o surpriză să ajungă și în apropierea top 10”, a opinat Darren pe Twitter.

VIDEO // Sinner, campion Next Gen 2019

Vezi și:

JOCURILE OLIMPICE 2020 // Simona Halep, singura calificată la Tokyo! Cine mai are șanse și care sunt criteriile: de ce Sorana Cîrstea are interzis

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
valyomanid4
valyomanid4  •  14 Februarie 2020, 10:58

Doar un jurnalist de la gsp putea scoate perla asta..." darren cahill a uitat o clipa de Halep"....Breee, Simona joaca in Wta, nu in Atp....

valeri.gazzaev.always.here
valeri.gazzaev.always.here  •  14 Februarie 2020, 10:50

In mare sunt de acord cu darren. Acest tanar, sinner, mi se pare cel mai mare talent de la novak djokovic incoace. Are potentialul de a domina autoritar circuitul in cativa ani. Sigur ca mai sunt si alti jucatori buni, gen auger-aliassime cu un joc de picioare foarte bun (chiar Nole a evidentiat asta, spunand ca ar fi in topul circuitului la acest capitol), explozie buna in lovituri, dar in opinia mea, nu are creativitatea lui sinner. Nu are o sclipire de geniu. In rest, am si o parere contrara, fata de zverev. Nu il vad in top 5 la final de an. Mi se pare un jucator limitat, in special dpdv tehnic. E supraevaluat. Poate sa faca mrciuri bune daca intra in ritm, dar este mult prea oscilant ca sa il consideram o certitudine. Daca il scoti din ritm , joaca complet dezlanat si fara control, plus ca nici nu isi controleaza bine emotiile.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează