SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Darren Cahill intervine în scandalul momentului și-l taxează pe Djokovic: „Vaccinează-te! Dacă nu, ne vedem la anul”

Darren Cahill / foto: Guliver/Getty Images
Darren Cahill / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022 18:48 / Actualizat vineri, 14 ianuarie 2022 19:14

Australianul Darren Cahill (56 de ani), fostul antrenor al Simonei Halep, și-a expus punctul de vedere cu privire la controversa ce-l are în prim-plan pe liderul mondial Novak Djokovic. Sârbului i-a fost anulată iar viza, șansele de a juca la Australian Open diminuându-se considerabil în urma evenimentelor de astăzi. 

Reputatul antrenor învinovățește toate părțile implicate în scandalul diplomatic al momentului, însă îl taxează pe Novak Djokovic pentru tentativa de veni în Australia fără se vaccineze: „Vaccinează-te! Dacă nu, ne vedem în 2023” e de părere Cahill.

Darren Cahill: „Ar fi trebuit să fie o regulă dură pentru intrarea în această ţară”

„Vina este peste tot aici. A fost o mizerie. Novak, federaţia australiană, guvernul din Victoria, guvernul federal. Ar fi trebuit să fie o regulă dură pentru intrarea în această ţară, având în vedere prin ce au trecut oamenii. 

Vaccinează-te și vino să joci la Australian Open sau, dacă nu, ne vedem în 2023! Nu e cale de întors”, a scris Cahill pe contul său de Twitter. 

Novak Djokovic a scăpat de „Hotelul Groazei”, dar intră oricum în detenție » Mărturii cutremurătoare din partea foștilor „colocatari”: „Stau într-o cușcă de 9 ani și voi mă întrebați de Djokovic?!”
AUSTRALIA
Novak Djokovic a scăpat de „Hotelul Groazei”, dar intră oricum în detenție » Mărturii cutremurătoare din partea foștilor „colocatari”: „Stau într-o cușcă de 9 ani și voi mă întrebați de Djokovic?!”

Viza lui Novak Djokovic anulată pentru a doua oară! Sârbul va intra în detenție începând de sâmbătă

Alex Hawke, ministrul Imigrării din Australia, a decis astăzi a doua anulare a vizei lui Novak Djokovic. Sâmbătă, sârbul va fi interogat de către ofițerii de imigrare, iar la finalul discuției va intra în detenție!

Judecătorul Anthony Kelly a decis ca Novak Djokovic să rămână în Australia în timp ce contestația sa legală se desfășoară, potrivit TheAge.

După ce va fi interogat sâmbătă dimineață de către ofițerii de imigrare, Djokovic va intra în detenție. Djokovic va putea să stea împreună cu avocații săi sâmbătă, în timp ce aceștia vor pregăti argumentele pe care le vor susține în fața instanței, și va putea participa de asemenea la audierea de duminică.

Rămâne Australian Open fără Novak Djokovic?

Nu se știe încă dacă o decizie ar putea fi luată până luni, astfel încât Djokovic să poată participa la Australian Open, acolo unde l-ar întâlni în primul tur pe compatriotul Miomir Kecmanović (22 de ani, 78 ATP).

Dacă Novak Djokovic nu va participa la Australian Open, atunci de la competiția din acest an vor lipsi campionii ultimelor 12 ediții (Novak Djokovic - de 8 ori campion, Roger Federer - 3 trofee și Stan Wawrinka, câștigător în 2014).

9 titluriare Novak Djokovic la Australian Open. Sârbul lupta pentru un al 21-lea trofeu de Grand Slam, ceea ce l-ar fi clasat pe locul 1 în istoria ATP

Jurnalista GSP Luminița Paul, despre anularea vizei lui Novak Djokovic: „Acum riscă și interdicția de 3 ani”

Citește și alte știri din tenis:

UPDATE Viza lui Novak Djokovic ANULATĂ pentru a doua oară! Sârbul va intra în detenție începând de mâine

EXCLUSIV CTP critică acțiunile familiei Djokovic: „Au jignit credincioșii, au dus lucrurile într-o zonă de extremism anti-vaccinist. Novak și-a asumat totul”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
824198750992033
Tiberiu Nagy  •  15 Ianuarie 2022, 10:20

A ajuns si asta expert in vaccinare ... asa cum cei nevaccinati nu cred ca li se cuvine sa recomande nevaccinarea , asa si cei vaccinati ar trebui sa-si vada de decizia si treaba lor ! E simplu ! Toata lumea a ajuns experta in astfel de sfaturi ! Penibil !

markksson
markksson  •  14 Ianuarie 2022, 20:56

Cahill a luat-o pe aratura. [1] Djokovic a aplicat pentru exceptia oferita chiar de AO - nu el a inventat-o. [2] Daca Cahill s-a vaccinat, nu inseamna ca si altii trebuie s-o faca. Cum i-ar pica sa fie obligat sa faca alte vreo 50 de vaccinuri, pentru tot felul de alte boli? Sa urmeze el regulile astea fara sens ale unui stat care se indreapta, suprinzator si din nefericire, catre totalitarism. [3] Hawke spune ca prezenta lui ND alimenteaza sentimentul anti-vaccinist. Pai ND nu a spus nimanui sa NU se vaccineze, el este impotriva obligativitatii. [4] ND nu e un pericol pentru nimeni. Din moment ce toti pot lua si transmite virusul, AO poate testa TOTI jucatorii inainte de antrenamente si inainte de meciuri. Asa e cel mai sigur, indiferent daca ND participa sau nu. *** TREZITI-VA ***

vasileroaita
vasileroaita  •  14 Ianuarie 2022, 19:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează