SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Darren Cahill, povestea anului despre Simona Halep: „Fata mea a început să plângă, credeam că de bucurie”

Articol de GSP - Publicat marti, 28 ianuarie 2020 11:00

Darren Cahill, 54 de ani, a susținut o conferință de presă maraton, iar punctul principal al discuției pe care a avut-o cu jurnaliștii a fost Simona Halep. Antrenorul  a dezvăluit o întâmplare haioasă din 2019, când întrerupsese colaborarea cu jucătoarea noastră.

„E la fel, în 2019 vorbeam mult, chiar dacă nu lucram împreună. Suntem prieteni, după cum am mai spus, este parte din familia mea. Am mai istorisit povestea aceasta: când le-am spus copiilor mei că timp de 12 luni voi sta cu ei, fata mea a început să plângă. Avea impresia că se bucură că stau mai mult acasă, dar ea plângea că m-am despărțit de Simona. 

Nu am mai fost fizic alături de ea la turnee, dar am vorbit în fiecare zi la Wimbledon anul trecut, la fel și în timpul perioadei de turnee din SUA și am început să lucrăm din nou cu puțin înainte de Shenzhen”, a spus Darren Cahill. 

GALERIE FOTO Femeia care i-a atras atenția lui Genie Bouchard la Australian Open: „Wow, arată foarte bine!”

+16 FOTO

Când se joacă Simona Halep - Anett Kontaveit, în sferturi la Australian Open 2020

Simona Halep joacă miercuri dimineață, de la ora 02:00, cu Anett Kontaveit (24 de ani, 31 WTA) în sferturile Australian Open 2020. Câștigătoarea meciului o va înfrunta în semifinale pe învingătoarea din duelul Garbine Muguruza - Anastasia Pavlyuchenkova.

Citește și:

Avantaj Simona! Motivul pentru care Halep are șanse mari să câștige încă un Grand Slam

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
pugliesi
pugliesi  •  28 Ianuarie 2020, 13:13

=))))))) POVESTEA ANULUI...auziti aici. HAL de jurnalisti.

bazinga
bazinga  •  28 Ianuarie 2020, 12:45

Interesant....o fi ceva telepatic?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close