SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Eliminarea Simonei Halep de la US Open l-a lăsat mască și pe Wilander: „Sunt surprins, este dezamăgitor pentru ea”

Simona Halep / Captură Eurosport
Simona Halep / Captură Eurosport

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2022 10:39 / Actualizat marti, 30 august 2022 11:06

Înfrângerea neașteptată suferită de Simona Halep în primul tur la US Open, contra ucrainencei Daria Snigur, i-a luat prin surprindere și pe Barbara Schett și Mats Wilander, cei doi specialiști ai postului Eurosport.

Simona Halep a bifat un nou eșec prematur la Flushing Meadows, chiar într-un moment în care fostul lider mondial își recăpătase încrederea grație tilului de la Toronto. De altfel, românca era văzută printre favoritele Grand Slam-ului american, aspect subliniat și de Barbara Schett.

Barbara Schett: „Credeam că Simona ar fi avut o șansă bună aici”

„Este o dezamăgire mare pentru Simona Halep să piardă în fața Dariei Snigur, pentru care aceasta a fost prima prezență pe tabloul principal al unui Grand Slam – nimeni nu ar fi crezut că e posibil. Simt că Simona a făcut multe greșeli neforțate astăzi.

Eliminarea Simonei Halep de la US Open l-a lăsat mască și pe Wilander: „Sunt surprins, este dezamăgitor pentru ea”
Barbara Schett / Sursă foto: Antoine Couvercelle

Credeam că în acest an ar fi avut o șansă bună aici. A câștigat turneul din Toronto și am crezut că s-ar putea ca acesta să fie momentul ei la US Open, dar se pare că Simona nu se înțelege bine niciodată cu acest turneu. Trebuie să privească înainte către următorul an. 

Sper să rămână motivată după ce și-a regăsit pasiunea pentru tenis. Trebuie să se antreneze și să privească înainte, dar nu există niciun dubiu că acum va fi dezamăgită”, a spus fosta jucătoare austriacă Barbara Schett. 

„Ultima dezamăgire dintr-un șir lung” » Ce scrie presa de pe mapamond despre colapsul Simonei Halep la US Open
US OPEN
„Ultima dezamăgire dintr-un șir lung” » Ce scrie presa de pe mapamond despre colapsul Simonei Halep la US Open

Mats Wilander, despre Simona Halep: „Motivația și nevoia de a câștiga nu mai este la fel de puternică”

La rândul său, fostul mare campion suedez Mats Wilander (58 de ani) se întreabă dacă motivația Simonei mai e la fel ca cea din urmă cu câțiva ani.

„Nu am fi putut prezice acest rezultat. Daria Snigur are un stil de joc ieșit din comun și nu este ușor să joci împotriva ei, mai ales pe hard. Simona mi se pare că arată că își dorește să câștige, dar poate că motivația și nevoia de a câștiga meciuri nu este la fel de puternică pentru ea precum era în tinerețe

Astăzi a fost cald și dificil, iar ea a mai pierdut în primele tururi la US Open în trecut. Cred că acesta este cel mai slab Grand Slam făcut de ea. Sunt surprins și este dezamăgitor pentru ea.”

VIDEO Rezumatul meciului Simona Halep - Daria Snigur

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

Surpriză produsă de Gabriela Ruse în primul tur la US Open! + Jaqueline Cristian a ratat duelul cu Serena Williams

Simona Halep, prima reacție după eliminarea prematură de la US Open: „Totul m-a surprins”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
ParinteUnu
ParinteUnu  •  31 August 2022, 11:39

si-a dorit glorie si a avut. cu șanse cu ambiții deșarte cu despărțiri cu abandonuri cu degetul la simpla cu raspusuri de elev necultivat la testul de cultura generală au adus-o unde este. Wimbledon-ul era cheia retragerii. barthy și nu numai i-a dat lecție în materia asta. pai orice bărbat care se căsătorește nu poate sa fie piua a doua... dar omul a acceptat fiind și admonestat în văzul tuturor cind și-a criticat antrenorii romani și pe el ca nu aplauda. ani mai auzit așa ceva? au fost și Hoții de abandonuri după ce spunea ca se simte excelent. mai bătea Cité una necunoscuta și cum se apropia de valori vazind ca o încasează incepeau sa vina doctorii pe teren. și-a abandonat nu doar romanii dar pe cei care au ajutat-o sa ajungă totuși o tenismena cunoscuta în lume . a avut și noroc dar ...azi este și mai rău pentru ca toți au înțeles-o inclusiv soțul ei care este un sacrificat și care nu are niciun cuvine de spus. tenismenele s-au retras cind s-au măritat în majoritatea lor. au ales chiar momente cruciale așa cum nu a făcut-o ea după Wimbledon . dacă era deșteaptă se retrăgea în glorie acum a căutat orice cale pentru ajunge numărul unu mondial și sa mai aibă luat un Grand șlem. aici este diferența dintre ambiție și voință. inteligenta nu se pupa cu Ambiția... a sti ca nu mai poți incercind sa calci peste cadavre dind afara totul ce era romanesc a dovedit ca și acest antrenor la fel ca și cel precedent nu au uurmarit decit banii. Cahill a realizat ca va cade și s-a retras.

Cornelwilde
Cornelwilde  •  30 August 2022, 13:57

Care sant marile campioane ale lumii , care au ieșit în primul tur?Rușine mai mare ca asta nu este. Singura s-a bătut ca de obicei. Sa te conducă copila aia cu 6 la 0. Tu ai venit sa câștigi trofeul. Mai bine te lași decât să te injosesti. Crize pe teren ca de obicei. O jucătoare umflata asta este Simona .

MaxiP
MaxiP  •  30 August 2022, 12:56
Postat de 267890 pe 30 August 2022, 11:41

As vrea să fac o paralela intre două dintre meciurile de ieri. Serena a câștigat și fără Muratoglu; Halep a pierdut cu tot Muratoglul ei. In ceea ce il priveste pe Muratoglu a dovedit a fi un caracter josnic, lăsând-o pe Serena după un lung parteneriat, tocmai atunci când Serena urma să-și încheie activitatea. Iar Halep cu sau fără Muratoglu, sau chiar cu Muratoglu si cu Cahill la un loc, tot o jucătoare de duzină rămâne.

Serena a câștigat cu Kovinic, sa treacă de Kontaveit și atunci poți spune asta. Momentan Halep cu Muratoglou are o semi-finala de rand șlam, Serena are vreo 2 victorii în 6 meciuri anul acesta, deci nu mai comparați doar ce va convine contextual. Kovinic e o jucătoare limitata, Snigur a părut chiar o jucătoare completa. Imediat îmi zici ca Serena va câștiga turneul...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează