SPORTURI  »  TENIS  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Simona Halep, Mircea Lucescu și Nadia Comăneci au fost distribuiți de Dan Puric în diverse roluri: "D-asta îmi place de Simona"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 februarie 2020 20:30

Dan Puric, unul dintre cei mai cunoscuți actori, eseiști și regizori din România, a acceptat invitația directorului Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, de a participa la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, pe GSP.RO, miercuri, de la ora 20:00.

- La Simona Halep vă uitați?
- Mai puțin, am renunțat la televizor. L-am scos din priză. Ca să mă liniștesc. Să fac terapie. Mă uit la labradori, e mult mai inteligent. Acolo sunt știri, știri, știri și iarăși știri. Sub nicio formă nu mă uit la televizor. Citesc o carte. E o chestiune de terapie. Filmele sunt vai de capul lor!

- Credeți că...
- Vă dau un exemplu. M-am întâlnit în parc cu un tip, cu câine. "Domne, ăsta te mai scoate din televizor!". Știți ce mi-a răspuns? "Ca să fiu sincer tot îl las să aud zgomotul...". "Dar nu vă deranjează?". "Nu! Intru în panică când nu mai e...". "Dar o carte citiți?". "Sincer, eu lucrez la o multinațională, dar mai mult de-i pagină nu citesc că încep să o traduc în engleză". Ăla era distrus săracul!

- Și nu vă uitați deloc la televizor, nici seara?
- Domnule, dacă intrați într-o cârciumă muzica și televizorul merg încontinuu. Este bruiaj! Calitatea muzicii e proastă! Nu e de mare calitate. Săracii ăia nici nu se înțeleg la masă. La hotel dimineață te duci la micul dejun și televizorul e pornit. Și-ți bagă toate știrile alea nenorocite și tu vrei să mănânci un ou. Sunt unii care intră în sevraj!

- Ca regizor ce rol i-ați da Simonei?
- Ioana d'Arc. Pentru că are o tenacitate. E machedoneancă și merge cum mergea și Ioana d'Arc, pe care nimeni nu dădea doi bani. Are un fel de a lupta! Mie-mi place Simona că își face cruce pe teren chiar dacă alții au niște concepții puțin retardate! Ea e liberă. Și-a dus crucea credinței.

"Mircea Lucescu e un tip echilibrat. Pe el l-aș face regizor. El știe să gestioneze extraordinar. E un bun strateg. Omul ăsta are un echilibru, este fantastic. Dintr-o fracțiune de secundă îmi dau seama că el poate să pregătească o armată. Are un talent românesc extraordinar. Are o inteligență armonică. Iar Nadia Comăneci este o stea! Trebuie să stai mult cu ochii pe cer ca să mai prinzi una"
Dan Puric

URMĂREȘTE AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ CU DAN PURIC

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  29 Februarie 2020, 18:15
Postat de Costel Plugariu pe 28 Februarie 2020, 12:34

Ooooo..., dl. Dan Puric ! E ... "acoperit" sau "descoperit" ?? Cu casca la urechi sau ...fara "? Iar vorbele ii sunt transmise prin limbajul mierlei, cel mai sigur ! "Ciiiiip..., cip-cirip, Cip, cip, cip, cip ! Cip-cirip, cip-cirip, Ciiiiip ! Alo, randunica, aici mierla ! 2-3, 2-3, se aude ???"

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2146208208751563
Costel Plugariu  •  28 Februarie 2020, 12:34

Ooooo..., dl. Dan Puric ! E ... "acoperit" sau "descoperit" ?? Cu casca la urechi sau ...fara "? Iar vorbele ii sunt transmise prin limbajul mierlei, cel mai sigur ! "Ciiiiip..., cip-cirip, Cip, cip, cip, cip ! Cip-cirip, cip-cirip, Ciiiiip ! Alo, randunica, aici mierla ! 2-3, 2-3, se aude ???"

rocky2
rocky2  •  27 Februarie 2020, 23:01
Postat de maccsero pe 27 Februarie 2020, 10:29

Nu prea înțeleg: cine e Puric ăsta??

Unu care la trei cuvinte spune doua aberatii!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează