SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

FOTO Simona Halep, nerăbdătoare să reia pregătirea alături de Darren Cahill! Cum se tachinează cei doi pe Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 17 septembrie 2019 16:13

Simona Halep (6 WTA, 27 de ani) va face din nou echipă cu antrenorul australian Darren Cahill și este nerăbdătoare ca acesta să revină alături de ea la antrenamente. 

Românca a postat pe rețelele sociale o poză alături de antrenorul Daniel Dobre și preparatorul Teo Cercel, având un mesaj pentru Darren Cahill: „Vino aici! Stai... Nu încă, ştiu”.

Australianul nu a ezitat să îi răspundă și a „amenințat-o” într-un comentariu, după ce a observat că doar Simona zâmbește în poză: „Dacă Theo şi Daniel nu zâmbesc până în decembrie într-una din aceste poze, voi sta în Australia pentru antrenamentele din pre-sezon”.

Și pentru că românca s-a simțit provocată, aceasta i-a promis lui Cahill: „Ceeee? Asta nu e dificil, ai încredere în mine! Aşteaptă!”.

FOTO Simona Halep, nerăbdătoare să reia pregătirea alături de Darren Cahill! Cum se tachinează cei doi pe Instagram
FOTO: Captură Instagram


La scurt timp după aceste tachinări, Simona Halep a vrut să arate că este o persoană de cuvânt și a postat poze cu Daniel Dobre și Teo Cercel zâmbind. L-a etichetat pe Darren Cahill și i-a transmis că a fost ușor să îndeplinească acest obiectiv. 

FOTO Simona Halep, nerăbdătoare să reia pregătirea alături de Darren Cahill! Cum se tachinează cei doi pe Instagram
FOTO: Captură Instagram


Un nou răspuns din partea lui Darren Cahill nu a întârziat să apară. Acesta a lăudat-o pe româncă pentru faptul că a reușit să îl facă pe Teo Cercel să zâmbească: „Stai, ce? Cine e? Adevăratul Teo nu zâmbește la cameră. Bine jucat, Simona!”

FOTO Simona Halep, nerăbdătoare să reia pregătirea alături de Darren Cahill! Cum se tachinează cei doi pe Instagram
FOTO: Captură Instagram

VEZI ȘI:

GALERIE FOTO + VIDEO Bianca Andreescu, întâmpinată ca o mare campioană în Canada, după succesul de la US Open

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
ray51
ray51  •  18 Septembrie 2019, 09:14

Joaca de adolescenti infierbantati.

753720451412471
Andrei Ionescu  •  18 Septembrie 2019, 09:09

Fata de Cogealac e in mare dragoste cu Cangurul smecher! Nu va mai fi nici macar ciorba reincalzita! ESEC! Vin tinerele talentate si puternice care bat la babaciuni ca la fasole verzi!

104354204195252
Pierre Tzutzea  •  18 Septembrie 2019, 08:40
Postat de Pierre Tzutzea pe 18 Septembrie 2019, 08:38

eu ma bucur cum va incepe aceasta halep sa spere la o noua deziluzie. ciorba reincalzita? sigur ca da. traind afara stiu ca cei de pe aici din vest judeca in primul rind ce avantaje au daca si in special miscarea ce o va face. cangurul este si bun psiholog si asta s-a vazut cind s-a retras imediat dupa ce a cistigat roland garssul fata de la constanta. stia ca va cade. presiuni uriase venite de la titi ionescu tiriac de a lua "domnule" un grand slem ca a trecut atita timp si nimic. si l-a luat. putea sa nu-l ia si era la atitica sa se intimple si acolo. canguru s-a retras in glorie si a lasat-o pe mofturoasa sa zaca pe ea nefacind mare lucru .au urmat luni de zile fara nimic si traia in a fi pe primul loc cind multe se retrageau sau nu erau in forma. acum cangurul stie ca este in cadere libera fatuca de la constanta cu spectacole de neam prost pe arena nationala. si poate va avea o imbunatatire dar nu cred ca va ramine mult daca va cade.. pentru ca va pierde in musterii. sa mai fie oare si ceva investitii prin romania unde i s-a facilitat asa ceva? posibil. dar fatuca nu va face nimic. nu cred ca va mai cistiga vreun grand slam pentru ca deja au aparut tenismene tinere care rup gen bianca. s-a vazut clar cum a evitat confruntarea in special cu serena care ar fi anulat cistigul de la londra. bianca nu. a dat dovada de curaj si a invins. asa ca depinde de situatie. sint iesite astea doua va incerca sa forteze altcumva nu cred ca le doreste in nici

...in nicio finala. apoi se va marita sau nu sau este o relatie de moment este treaba ei cu nea ala ales de tatuca. imi este rusine de nerusinea lor pentru ca se doreste bani si bani nu filing nu o dragoste naturala. nu poti sa faci o asemenea alegere pentru fica ta doar ca are bani. fatuca de constanta se pare ca nu are prea multe de spus cind tatuca alege. de aici vor fi mari deziluzii si rateuri pentru ca astia cu bani nu le pot avea cu toate. blestemul lor este ca vor trai in obsesie ca au facut casatorii de interes si nu sint iubiti. atit.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close