SPORTURI  »  TENIS  »  CHICAGO

FOTO Sorana Cîrstea, distracție la Chicago alături de Bastian Schweinsteiger și Ana Ivanovici

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 octombrie 2017 09:10

După ce și-a încheiat sezonul de tenis, Sorana Cîrstea (37 WTA) a plecat în vacanță în SUA, unde s-a reîntâlnit cu buna sa prietenă Ana Ivanovici.

După ce în urmă cu câteva zile a fost în tribune la meciul de fotbal dintre Chicago Fire și New York Red Bulls (0-4), în care Bastian Schweinsteiger a fost titular, românca a urmărit sâmbătă un meci de hockey.

La finalul partidei, Sorana s-a distrat alături de Ana Ivanovici și mijlocașul neamț  la un joc de escape, în care participanții sunt provocați să rezolve ghicitori pentru a completa o misiune. Imagini cu aceștia au apărut pe rețelele de socializare.

Fosta jucătoare de tenis Ana Ivanovici și Bastian Schweinsteiger s-au căsătorit în vara anului 2016 la Veneția.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
indolentu
indolentu  •  29 Octombrie 2017, 16:07

bietu ieugien pan ce amarit ie da idola sa ivanovici actuala svainstaigar

10157185598650515
Emanuel David  •  29 Octombrie 2017, 15:55

Bastian Schweinsteiger nu a fost titular in aceat meci, a intrat in minutul 65. Daca tot fabricam stiri, macar sa ne documentam.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează