SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BOGOTA

Gafă uriașă la un turneu WTA din Columbia » Arbitrul a greșit scorul în setul decisiv!

Astra Sharma (25 de ani, 134 WTA) FOTO Imago
Astra Sharma (25 de ani, 134 WTA) FOTO Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 aprilie 2021 17:49 / Actualizat miercuri, 07 aprilie 2021 18:21

Giulia Gatto-Monticone (33 de ani, 177 WTA) a învins-o pe Astra Sharma (25 de ani, 134 WTA), scor 4-6, 7-5, 6-1, în primul tur a turneului WTA de la Bogota, dar arbitrul Luis David Armenta a făcut o gafă uriașă în setul decisiv, care a dezavantajat-o pe Sharma.

În setul decisiv, la scorul de 1-1, Astra Sharma conducea cu 30-0, iar australianca și-a adjudecat următorul punct pe serviciul Giuliei Gatto-Monticone. Însă, arbitrul columbian Armenta a uitat scorul meciului, iar acesta credea că Gatto-Monticone conduce și a anunțat că este 30-15 pentru italiancă.

Game viciat la WTA Bogota după o greșeală uriașă a arbitrului

Sharma nu a realizat și a observat greșeala arbitrului după ce a pierdut game-ul cu Gatto-Monticone, după două puncte adjudecate la rând de italiancă. Sportiva din Australia i-a spus arbitrului și supervizorului despre incident, în pauza dintre game-uri, dar decizia nu a mai putut fi întoarsă pentru că eroarea a fost reclamată prea târziu și s-au disputat mai multe puncte din momentul în care Luis Armenta a făcut această greșeală.

Gatto-Monticone a triumfat și în următoarele patru game-uri și s-a calificat în optimi la Bogota, unde o va întâlni pe Tamara Zidansek, locul 93 în clasamentul WTA.

Mihaela Buzărnescu și Irina Bara, eliminate în primul tur la WTA Bogota

România a avut două reprezentante la turneul din Columbia, dar cele două sportive au părăsit tabloul principal din primul tur. Mihaela Buzărnescu a pierdut cu o jucătoare venită din calificări, Harmony Tan, 3-6, 3-6, iar Irina Bara a cedat în trei seturi în fața favoritei numărul 3, Arantxa Rus, 4-6, 7-5, 4-6.

Citește și alte știri din tenis:

Una dintre cele mai sexy jucătoare din WTA, ironizată din cauza fotografiilor postate: „Îmbracă-te, că poate mai câștigi și tu ceva!”

Sorana Cîrstea a împlinit 31 de ani » 10 repere ale carierei: de la sfertul la Roland Garros și până la recordul din Fed Cup

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
dubluv
dubluv  •  07 Aprilie 2021, 20:25

cica gafa uriasa...

adi_stelistul
adi_stelistul  •  07 Aprilie 2021, 18:44

Din pacate Mihaela devine tot mai irelevanta in circuit la simplu. Invingatoarea ei de ieri e o jucatoare ce a urcat prima data in top 200 in februarie.

347655969058390
Ion Popescu  •  07 Aprilie 2021, 18:27

Buzarnescu a castigat un meci la dublu, dar GSP nu stie. Astazi are meci la dublu in sferturi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează