SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Ilie Năstase reacționează după decizia în cazul lui Djokovic: „Aici s-a greșit, după părerea mea!”

Ilie Năstase
Ilie Năstase

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022 11:20 / Actualizat vineri, 14 ianuarie 2022 11:44

Ilie Năstase, fost lider ATP, a comentat decizia de azi a ministrului Imigrării din Australia, Alex Hawke, de a-i anula viza lui Novak Djokovic.

Ministrul Imigrării din Australia și-a folosit puterea excepțională de decizie și a dictat în urmă cu scurt timp anularea vizei lui Novak Djokovic. 

CTP reacționează acid după decizia în cazul Djokovic: „Dacă ar juca la Australian Open, ar fi o victorie la scor a tuturor antivacciniștilor”
NOVAK DJOKOVIC
CTP reacționează acid după decizia în cazul Djokovic: „Dacă ar juca la Australian Open, ar fi o victorie la scor a tuturor antivacciniștilor”

Ilie Năstase: „Luni de zile de acum încolo se va vorbi despre cazul Djokovic”

„Eu dacă știam că trebuie să fiu vaccinat nu ma suiam să zbor 40 de ore spre Australia. Și organizatorii au greșit pentru că i-au spus că poate să vină în situația în care e el. Aici s-a greșit după părerea mea. Echipa lui trebuia să-și dea seama că nu poate intra nevaccinat. A intrat la antrenamente că s-a dat o decizie de judecătorie. 

E foarte complicată situația, va exista și după ce se va termina turneul. Luni de zile de acum încolo se va vorbi despre cazul Djokovic. Decizia care a fost luată asta e. Face apel, ce face cu el? Rămâne cu apelul și dreptatea în mână dacă câștigă?. E încurcată și nu e nimic de comentat. 

Trebuie să respecte decizia. Dacă vrea să facă apel, are tot dreptul. Vom vedea reacția spectatorilor asupra acestui caz la următorul său meci. Nu vreau să mă pun în pielea celui care va juca cu el la următorul meci”, a declarat Ilie Năstase la emisiunea „Ora exactă în sport” pe ProX.

VIDEO Jurnalista GSP Luminița Paul, despre anularea vizei lui Novak Djokovic: „Acum riscă și interdicția de 3 ani”

Citește alte știri din tenis: 

2021 istoric » Naomi Osaka, cel mai bine plătită sportivă din toate timpurile! + Podiumul anului, 100% din tenis

Un superstar din circuitul ATP, în pragul falimentului » Întreaga avere, pierdută de tatăl lui

Playtech: Ce se întâmplă cu fix 72 de ore înainte să mori. Primul semn care apare, oamenii de știință au făcut descoperirea


Comentarii (2)
markksson
markksson  •  14 Ianuarie 2022, 23:07

Djokovic are sanse reale sa joace. DACA acuzatia principala este legata de "riscul de instigare al miscarii anti-vacciniste", avocatii lui Nole trebuie doar sa sadeasca dubii in mintea judecatorului ca acest risc ar fi real (justificat) si cumva exacerbat de prezenta lui acolo. Cred ca va fi suficient sa arate ca Nole nu este anti-vaccinist, ci anti-mandat (deci pro-choice), si ca nu a vorbit public despre asa ceva in Australia. Mai mult, el nu a indemnat pe nimeni sa NU se vaccineze. Parerea mea, de nespecialist, este ca Hawke si gasca lui au gresit abordarea (repet, DACA se confirma ce stim) - cred ca aveau sanse mai bune daca se legau de detalii clare (gen aparitia la interviul L'Equipe, infectat fiind, vizita in Spania, etc.) si o dadeau pe "lipsa de integritate, caracter ... ". Interesant de urmarit!

sica.nevaccinatu
sica.nevaccinatu  •  14 Ianuarie 2022, 12:56

fi linistit nea! daca il judeca tiriac cel fara de ...pacat l-ar fi trimis sa se antreneze cu aborigenii australieni. cel putin din simpatie pentru un jucator de exceptie care a facut mult bine omenirii nu ca altii care inventeaza seruri pe post de vaccinuri si care mor cu zile. daca acest pamint ar fi fost condus de oamenii adevarati nuu ar fi murit multi cu serurile inventate si fortat date celor care nu se supun plus lipsa de munca si tot lipsa de alternative. ia gindeste-te mai bine la drepturile omului daca sti ce sint alea. tu ai fost salvat de justitia din romania cind erai de condamnat si ai evocat ca esti mare sportiv ce a facut nu stiu ce pentru tara. ai facut dar si plecarea ta cu titi ionescu tiriac pe data de 21 dec la impulsurile lui dinu cu legatia franceaza din tara lasind copii sa moara nu te vor face sa ai zile grele si nopti linistite. iti vor veni strigatul lor in urechi. ai dus si tu o floare la copii aia? nu cred. ai treaba cu divorturi cu tot felul de tute pe post de insotitoare care nu iti vor averea ci te iubesc sincer. mai bine djokovici decit ca tine... sa-ti fie rusine om batrin fara minte si fara Dumenzeu in el. si ala cu mustata crede in partid si in gradele de pe umar . sa mai amintesc de fabricile de tractoare desfiintate de nea? de macelurile de la balcik si cum l-a furat pe maurer. haida deh... du-te la munte dar sa nu te certi cu "babele"!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează