TENIS  ·  FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE TENIS

Ion Țiriac, desființat imediat după ce a fost ales președintele FRT: „Au fost multe dedesubturi. Lumea a fost forțată să voteze”

Miercuri, 19 Iunie

Ion Țiriac a fost ales președinte al Federației Române de Tenis, însă la doar cinci minute după numărarea voturilor au apărut primele atacuri dure la adresa lui chiar din partea lui Marius Vecerdea, unul dintre contracandidați.

„Ca de obicei, aceste adunări generale s-au desfăşurat într-o lipsă totală de transparenţă, pe de o parte, şi cu foarte multe nereguli cu referire la legalitate. Cu siguranţă că instanţele se vor pronunţa din nou acestor fapte şi eu chiar am speranţa că există justiţie în România. Au fost foarte multe influenţe politice, se cunosc foarte multe dedesubturi, vor ieși la iveală în următoarele zile... Vinerea trecută, în 14 iunie, cu patru zile înainte de această Adunare Generală, a fost pronunţată o altă sentinţă a Tribunalului Bucureşti, care a anulat cea de-a şasea Adunare Generală a FRT.

Este un caz fără precedent nu numai în sportul românesc, în orice domeniu din România, în ceea ce priveşte mediul asociativ.

Nu-mi dau seama cum poate un tătuc, că aşa se vrea să fie, şi s-a văzut cum s-a votat astăzi, să calce peste lege şi să repare tot ce au făcut ultimele conduceri ale FRT. Culmea culmilor este că toată fosta conducere a FRT, care a fost anulată de instanţele judecătoreşti din România, definitiv, să fie votată în bloc în spatele acestui tătuc”, a spus Vecerdea, conform TV Telekom Sport.


Marius Vecerdea

Marius Vecerdea a continuat și a mai spus că „lumea a fost forțată să voteze”:

„Nu cred că poate să facă lumină domnul Ţiriac, doar pentru că se numeşte Ion Ţiriac. Lista candidaţilor la vicepreşedinţie, printre care şi eu, a fost aprobată în urma unei întâlniri secrete la MTS, ieri, şi de-abia astăzi au fost anunţate nume noi pe lista de candidaţi la vicepreşedinte. Preşedintele, tătucu... Am înţeles cum vrea să voteze lumea sau cum este forţată să voteze lumea. Am înţeles!

Dar la vicepreşedinţi, la echipa care stă în spate, au fost probleme foarte mari. În primul rând, prin faptul că multe nume au fost scoase iniţial de pe listă şi au fost introduse de urgenţă, în ultimul moment, de MTS, peste noapte. Mulţi dintre candidaţi nici nu au putut să ajungă aici, nu au ştiu, nu au putut să-şi prezinte nimic. E o lipsă totală de transparenţă”.

Citește și: 

Cum l-a felicitat Simona Halep pe Ion Țiriac după câștigarea alegerilor de la Federația Română de TenisDezvăluirea uluitoare făcută de Pepe despre scandalul dintre Dan Alexa și Anamaria Prodan! Impresara va avea un șoc

Libertatea

Comentarii (16)

Felicia Mandrea  •  23 Iunie 2019, 06:43
Postat de 0kay pe 19 Iunie 2019, 22:16

Asta va doare ,cine e vervecea? Da cine e ion? Ala care a fraudat statul roman? Ala care nu a ajuatat niciun roman? Ala care prefera hotul?

BRAVOOOOO!

Bob Seger  •  22 Iunie 2019, 20:55

Pe adevăratul Lord al tenisului românesc, Ion Ţiriac, îl cunosc şi copiii de la elementară...el trebuia de mult timp să preia frâiele tenisului românesc care e în prăbuşire...în 3-4 ani generaţia actuală termină cu performanţa...ce vine în loc? Unde joacă? Despre administratorul preşedintelui, Vecerdea, ce să spun? Un neica-nimeni, monitor de tenis al doamnei Carmen...un tupeist care crede că dacă e finul lui KWJ are şi drepturi nelimitate...prin candidatura sa, l-a făcut de râs pe preşedinte!

Ioan Baceanu  •  21 Iunie 2019, 11:34

A auzit cineva de acest personaj "vecerdea"?, personaj al carui nume il pot scrie cu litera mica, din "respect" pentru ce a realizat in activitatea sa, al carui domeniu nu il cunosc si nici nu sunt curios. Asa ca stimabile vecerdea, va puteti continua activitatea in anonimat, faceti mai bine Romaniei decat sa faceti sapaturi inutile. Pentru sapaturi puteti apela la arheologi sau in cel mai rau caz la geologi, cine stie ce fosila din lantul genealogic vecerdea veti regasi prin Aalenian.

Vezi toate comentariile (16)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1

Poli Iași - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, Liga 1

Dinamo - Craiova

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1