SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Irina Bara povestește întâlnirea cu jucătorul favorit din ATP: „L-am rugat să facă o poză cu mine și m-a luat în brațe. Asta m-a impresionat la el”

Irina Bara a fost invitată la GSP Live +12   FOTO
Irina Bara a fost invitată la GSP Live

Articol de - Publicat joi, 29 octombrie 2020 12:27 / Actualizat joi, 29 octombrie 2020 17:19

Irina Bara (25 de ani, 115 WTA) a fost invitată joi la emisiunea GSP Live, unde, timp de o oră, a vorbit despre cariera ei și despre experiențele acumulate în circuit. 

Întrebată de moderatorul emisiunii cu ce jucător din circuitul masculin simpatizează, Irina Bara, care la ediția din acest an de la Roland Garros a ajuns până în turul III, a mărturisit că este o mare susținătoare a lui Rafael Nadal (34 de ani, 2 ATP), ea relatând ce l-a impresionat cel mai multe la iberic în momentul în care s-a fotografiat cu el în urmă cu mai mulți ani. 

Irina Bara: „Rafael Nadal m-a luat în brațe, Toni ne-a făcut poza”

„Rafael Nadal, cu siguranță! Încă de mică. Îmi place și Federer foarte mult. Îl respect și îl apreciez, mi se pare că e un fenomen, dar pentru mine rămâne Nadal. Nu numai pentru joc, ci și pentru persoana care este în afara terenului, pentru atitudine, pentru modestia lui. Apreciez toate lucrurile acestea împreună, nu doar Rafael Nadal jucătorul de tenis.

Prima mea amintire cu el a fost la juniori, când am fost în Australia. L-am rugat să facă o poză cu mine. Aveam foarte mari emoții, îți dai seama. Eu eram mică, junioară. M-a impresionat chiar și atunci. M-a luat în brațe, m-a întrebat ce am făcut, dacă am jucat. Ne-a făcut poza chiar Toni, unchiul lui. Am fost impresionată de cât de modest și prietenos era. Eu doar l-am rugat să facem o poză. Impactul ăstia mi-a rămas în minte încă de atunci”, a spus Irina Bara, la GSP Live.

„Nu mă așteptam să câștige atât de ușor anul acesta. Pe el nu-l avantajează condițiile de frig, de ploaie, pentru că el joacă foarte liftat, iar mingea chiar nu mai sare. Mă așteptam ca meciul cu Djokovic să fie unult mult mai disputat. Am fost impresionată și m-am bucurat foarte mult pentru Nadal - Irina Bara, despre finala Djokovic - Nadal de la Roland Garros

9 titluri ITFa cucerit Irina Bara de-a lungul carierei

FOTO Irina Bara, on and off the court

Sursă foto: https://www.instagram.com/irina.bara/
Sursă foto: https://www.instagram.com/irina.bara/
Sursă foto: https://www.instagram.com/irina.bara/
Sursă foto: https://www.instagram.com/irina.bara/
Sursă foto: https://www.instagram.com/irina.bara/
+8 FOTO
  • Sursă foto: https://www.instagram.com/irina.bara/

Vezi și alte știri din intervenția Irinei Bara la GSP Live 

EXCLUSIV Mărturie fabuloasă la GSP Live! Cum era Irina Bara să-l „rupă” pe Rafael Nadal la Roland Garros 2020: „Nu puteam să trăiesc cu așa ceva”

VIDEO „Mersi că mi-ai amintit!” » Irina Bara a rememorat în direct meciul dramatic cu Simona Halep: „Am fost atât de aproape!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1093681493975751
Radu Georgescu  •  29 Octombrie 2020, 17:10

”ea povestind ce l-a impresionat cel mai multe la iberic ”... Baieti, ce-ar fi ca inainte de a scrie sa incepeti sa cititi? Va recomand manualele de limba romana din gimnaziu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close